ZA BLISTAVU ZVEZDINU BUDUĆNOST: Zvezda i Grafičar nastavljaju saradnju
Foto: FK Crvena zvezda

ODLIČAN POTEZ

ZA BLISTAVU ZVEZDINU BUDUĆNOST: Zvezda i Grafičar nastavljaju saradnju

Fudbal -

FK Crvena zvezda i FK Grafičar su 18. januara ove godine zvanično započeli sportsku saradnju koja predviđa razmenu fudbalera i trenera dva kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde odlaze od tada na pozajmice u Grafičar kako bi dobijali minute na terenu, i time ujedno svojim kvalitetom rezultatski pomogli Grafičaru. Takođe, treneri iz crveno-belog kluba odlaze u Grafičar na usavršavanje.

Više od 50 fudbalera računajući i prvotimce i omladince je do sada iz Crvene zvezde prešlo u Grafičar, te je na taj način Grafičar postao prava filijala Crvene zvezde.

U prvom timu Grafičara trenutno nastupaju četvorica fudbalera Crvene zvezde, od kojih trojica imaju potpisan profesionalni ugovor sa klubom: Stanković, Stojić, Cvetković i Crnadak. Zajedničkim snagama radi se na napretku i fudbalera i trenera. U Grafičaru stasavaju dečaci koji već pokazuju zavidan kvalitet i potencijal da odgovore zahtevima kluba kao što je Crvena zvezda.

Osim ligaških okršaja, mlađe selekcije Grafičara uzimaju učešće i na brojnim turnirima za omladince i kadete. Mladi fudbaleri napreduju iz dana u dan i skreću pažnju na sebe.

kurir.rs / kurir sport

foto: FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovo su prednosti Partizana u meču protiv Skenderbega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track