REMI U SENCI POVREDE BOAĆIJA: Crvena zvezda odigrala nerešeno sa Sileksom
Foto: Printskrin

Pripreme u Antaliji

REMI U SENCI POVREDE BOAĆIJA: Crvena zvezda odigrala nerešeno sa Sileksom

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtoj utakmici na pripremama u Turskoj igrali su nerešeno protiv makedonskog Sileksa 1:1 (1:0).

Strelci su bili Igor Filipović (autogol) za Zvezdu i Dejan Blagojević za Sileks. Dobru partiju prikazali su Babić, Milijaš, Adžić, kao i mladi Ilić i Eraković.

Utakmica je protekla u senci povrede Ričmonda Boaćija, koji je nakon što je iznet sa terena hitno poslat u bolnicu na dodatna snimanja i preglede.

Zvezda je povela rano, u 3.minutu posle autogola Filipovića nakon kornera koji je izveo Milijaš. Imali su crveno-beli prividnu inicijativu, ali su Makedonci daleko više trčali i pokazivali više elana i žara za nadmetanje.

Slaboljub Srnić je u 42. minutu promašio prazan gol posle proigravanja od strane raspoloženog Adžića, što je bila najbolja šansa u prvom poluvremenu. Sileks je izjednačio preko Blagojevića u 51. kada je glavom pogodio mrežu Supića, koji je napravio grešku pri istrčavanju. Posle toga Pavkov, koji je zamenio Boaćija, imao je nekoliko solidnih prilika, ali nije uspeo da pogodi mrežu rivala.

Od 75.minuta Crvena zvezda je igrala sa igračem manje pošto je mladi Eraković izašao sa terena zbog povrede. Trener Milojević odlučio je da ne uvodi novog igrača, već da kraj meča dočeka sa desetoricom na terenu. Bez obzira na deficit na terenu, Zvezda je bila bliža golu, ali Srnić i Pavkov nisu bili koncentrisani u završnici, dok je Luka Ilić pogodio prečku.

Crvena zvezda (4-1-4-1): Kahriman (od 46. Supić) - Gobeljić, Eraković, Babić, Hajdin - Račić - Srnić, Milić (od 46. L. Ilić), Milijaš, Adžić (od 65. Anđelković) - Boaći (od 18. Pavkov).

Sileks (4-5-1): Mitrović - F.Gligorov, Stojčevski, Blagojević, Timovski - G. Gligorov, Gucev, Filipović, Gorgijev, Filipovski - Timov. Igrali su još: Markos, Panovski, Mickov, Đorđević.

Aleksandar Radonić, izveštač Kurira iz Antalije

Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) BOAĆIJA NA RUKAMA IZNELI SA TERENA: Napadač Crvene zvezde se povredio u 18. minutu utakmice protiv Sileksa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track