CRVENO-BELI VERUJU DA ĆE IH DELIJE NOSITI PROTIV CSKA: UEFA u petak saopštava odluku o Zvezdinoj žalbi
Foto: Dado Đilas

OBAVLJENO SASLUŠANJE

CRVENO-BELI VERUJU DA ĆE IH DELIJE NOSITI PROTIV CSKA: UEFA u petak saopštava odluku o Zvezdinoj žalbi

Fudbal -

Crvena zvezda će u petak saznati da li će CSKA dočekati sa "Delijama" kao vetrom u leđa ili će se igrati na sablasno praznoj "Marakani".

UEFA je kaznila Zvezdu sa utakmicom igranja na stadionu "Rajko Mitić" bez prisustva publike, jer su navijači istakli transparent podrške Ratku Mladiću na utakmici sa BATE Borisovim. Prema prvostepenoj odluci, crveno-beli bi 13. februara u 18 sati izašli na megdan moskovskim "armejcima" u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope pred praznim tribinama.

Međutim, Zvezda je uložila žalbu.

Danas je u UEFA obavljeno saslušanje, a pravni tim beogradskog kluba izneo je svoje adute pred Apelacioni sud, koji će konačnu odluku saopštiti u petak.

U Crvenoj zvezdi preovladava optimizam, svi veruju u pozitivan ishod, odnosno da će žalba biti prihvaćena i da će tim Vladana Milojevića imati podršku navijača protiv CSKA.

Ruski mediji su veoma zainteresovani za ovaj slučaj, jer jasno je svima koliko "Delije" donose Zvezdi. Zato su Rusi malo požurili, pa su za danas najavili da će odluka UEFA biti poznata.

Kurir saznaje da će "evropska kuća fudbala" tek sutra saopštiti odluku.

(od specijalnog izveštača Kurira iz Antalije Aleksandra Radonića)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda ima tri problema a Partizan dva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track