(FOTO) SVEGA MU JE DOSTA: Fudbaler Partizana žestoko odgovorio na kritike posle ispadanja iz Lige Evrope
Foto: Dado Đilas

poludeo

(FOTO) SVEGA MU JE DOSTA: Fudbaler Partizana žestoko odgovorio na kritike posle ispadanja iz Lige Evrope

Fudbal -

Fudbaler Partizana Marko Janković je na svom oficijalnom nalogu odgovorio svim navijačima na kritike upućene njemu i saigračima.

Fudbaleri Partizana poraženi su u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope od ekipe Viktorije iz Plzenja rezultatom 0:2, i na taj način i definitivno eliminisani iz ovog takmičenja.

Da podsetimo, prvi duel ova dva tima u Beogradu završen je nerešenim rezultatom 1:1.

Nakon ispadanja, veliki broj kritika pre svega zbog loše igre u drugom susretu, pretrpeli su igrači Partizana ali i ceo stručni štab.

Marko Janković, koji je oba duela počeo kao starter, nije ostao imun na lavinu loših komentara pa je odlučio da se oglasi na svom Instagram nalogu gde je napisao:

''Dupla kruna i prolazak grupne faze LE!!! Da li ova ekipa stvarno zaslužuje kritike posle rezultata kojima se niko nije nadao, posle rezultata na koje se čekalo vise od 10 godina??? Ljudi brzo zaboravljaju, to je najveci problem! Koliko god da volite ovaj klub i koliko god dugo da navijate za njega nikome nije teze od nas jer u pitanju su nasi zivoti i nase karijere...dok su se pojedini 'herojski' oprostili od ovog takmičenja mi smo ti koji odjednom ne zaslužujemo dres ovog kluba? Svaka čast momcima, ponosam sam na svakog od njih i srećan što sam svakog dana sa njima, a vama kojima ovo nista ne znači sto smo postigli želim svake godine da gledate svoj voljeni tim kako igra Ligu Evrope pa možda godinama shvatite koliko je to tesko.''

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda i Partizan ovu šansu ne smeju da propuste! Dokle smo stigli u Evropi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track