ZVEZDA ZOVE DELIJE: Požurite po sezonske ulaznice, važe i za tri kola kvalifikacija za Ligu Evrope
Foto: FK Crvena zvezda

BLIŽI SE POČETAK SEZONE

ZVEZDA ZOVE DELIJE: Požurite po sezonske ulaznice, važe i za tri kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Fudbal -

Za manje od mesec dana Crvena zvezda će započeti takmičenje u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli će 17. ili 18. jula odigrati prvu utakmicu na Marakani, a u pitanju je revanš duel protiv letonskog Spartaksa. Na ovu utakmicu, ali i na eventualnu utakmicu drugog, odnosno trećeg kola kvalifikacija, svi vlasnici sezonskih karata za sezonu 2018/19 moći će da uđu besplatno!

Dakle, pored utakmica u okviru domaćeg prvenstva, vlasnici sezonskih karata moći će na stadion da uđu i u prva tri kola kvalifikacija!

"Ovim putem pozivamo sve navijače koji žele da kupe sezonsku kartu i prate svoj klub i naredne sezone, da ne odlažu svoj dolazak i što pre dođu na stadion, u nove prostorije servisa za članstvo, kako bi se izbegle kasnije gužve", stoji u Zvezdinom saopštenju.

Crveno-beli su izdali i uputstvo u kome se kaže:

1. Svako ko kupuje sezonsku kartu mora da bude član kluba sa plaćenom članarinom. U slučaju da niste član moći ćete na licu mesta da obnovite članarinu. Članarina se uplaćuje direktno na račun fondacije kluba, i plaćanje je u kešu.

2. Zbog novih strogih pravila UEFA obavezno je da svaka sezonska karta ima odštampano ime i prezime vlasnika radi sprečavanja zloupotrebe.

3. Obavezno ponesite ličnu kartu radi identifikacije, a poželjna je i stara sezonska karta zbog lakše obnove istih mesta na stadionu.

Zahtevi za porodične ulaznice se primaju svakog dana, i to za decu do 15 godina. Zbog UEFA zahteva izrađuju se sa fotografijom deteta uz dokument koji dokazuje da deca imaju ispod 15 godina (đačka knjižica ili Izvod iz matične knjige rođenih).

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track