BIVŠI TRENER PARTIZANA GOVORIO KAO DA OSTAJE: Đukić se pravio da nije smenjen ili ne zna da je smenjen
Foto: Starsport©

POSLE MEČA SA TRAKAJEM

BIVŠI TRENER PARTIZANA GOVORIO KAO DA OSTAJE: Đukić se pravio da nije smenjen ili ne zna da je smenjen

Fudbal -

Miroslav Đukić je posle remija Partizana sa Trakajem u Viljnusu (1:1) govorio kao da ne zna da je smenjen sa mesta šefa struke.

Uprava crno-belih je odlučila da mu uruči otkaz, a Đukić je pričao o utakmici kao da i dalje ostaje na klupi.

"Znali smo da neće biti lako, već veoma teško. Zadovoljan sam, najbitnije je da je ekipa prošla u sledeće kolo", rekao je Đukić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Partizan je u drugom kolu eliminisao Trakaj iz Litvanije. Posle pobede sa 1:0 u prvoj utakmici, revanš u Litvaniji je završen nerešenim rezultatom 1:1.

"Odmah smo primili gol i morali smo da se otvorimo i da udjemo u promene. Teško smo dolazili u šanse po terenu na kom nismo navikli da igramo", kazao je Đukić.

On je naveo da je teren bio veliki problem, kao i da je trebalo da bude lakše u drugom poluvremenu, ali da je crveni karton na početku drugog poremetio ekipu.

"Nismo imali problema u organizaciji, koliko u završnici. Bez problema smo dolazili do njihovih 20 metara, ali nismo uspevali da završavamo akcije".

Istakao je da Partizanu nedostaje efikasnost i da dolazi do nervoze kada se ne da gol, kao i da to negativno utiče na tim: "U globalu, ekipa ima posed i loptu, ali nije konkretna u završnici".

Pohvalno je govorio o ekipi Trakaja, protiv koje je bilo "problematično".

"Očekivali smo organizovanu ekipu, koja će biti zatvorena i čekati svoju šansu iz kontranapada, kao što je i učinila. To je ekipa koja teško prima golove, ima dobrog trenera i nije nimalo lako stvoriti šansu", dodao je on.

Đukić je rekao da sa pobedama i golovima dolazi samopouzdanje i da je veoma bitno da pre svih ofanzivni igrači počnu da postižu pogotke.

"Sve je lepo, organizovani smo i sve to dobro funkcioniše, ali moramo da dajemo golove. Partizan mora da bude efikasan da bi ostvario svoje ciljeve", rekao je Đukić.

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track