DANILO PANTIĆ TRAŽI PODRŠKU: Grobari, dođite i podržite nas! (VIDEO)
Foto: Starsport©

Crno-beli se spremaju za meč sa Dancima

DANILO PANTIĆ TRAŽI PODRŠKU: Grobari, dođite i podržite nas! (VIDEO)

Fudbal -

Hoće da čuje huk. Pred utakmicu sa Nordsjelandom Danilo Pantić se nada samo jednom - punim tribinama stadiona u Humskoj.

Uz potvrdu dobrog rezultata iz Danske i na domaćem terenu, Pantić želi da u četvrtak uveče oseti jaču podršku navijača koju njegov tim već dugo čeka.

- Voleli bismo da stadion bude pun i da pored dobre partije ponovo osetimo tu energiju na terenu kada je publika naš dvanesti igrač, koji daje vetar u leđa - priča Danilo Pantić i dodaje:

- Ritam je paklen, igramo često i svaka utakmica mora da se dobije. Što se tiče mog gola slažem se da je bio lep pogodak. Uspeo sam da se oslobodim čuvara i lepo pogodim tamo gde golman nije mogao da brani.

Strelac pobedonosnog gola protiv Zemuna u Gornjoj varoši kaže da se ekipa osim rivala bori i sa umorom.

- Sada se okrećemo utakmici u Ligi Evrope, gde se nadam da ćemo uspeti da sačuvamo prednost iz prve utakmice i još jednom trijumfujemo. Protiv Zemuna nije igrala većina momaka koji su nastupili u Danskoj, tako da ima malo umora. Šef je prinuđen da meša karte, ali cilj je uvek isti - pobeda!

Skener rivala: Poraz Nordsjelanda, pobede Bešiktaša i LASK

Fudbaleri Nordsjelanda izgubili su i treći meč zaredom. Posle neuspeha u duelima sa Brondbijem i Partizanom, Alborg ih je sa rezultatom 1:0 naterao da teren napuste pognute glavom.

Potencijalni rivali u plej-of rundi za LE, Bešiktaš pobedio je Akhisar sa 2:1 golovima Pepea i Rajana Babela, dok je protivnik turskog tima u trećem kolu austrijski LASK kao gost savladao Admiru rezultatom 1:0. Bešiktaš je u Istanbulu bio bolji od LASK sa 1:0.

Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track