TRENER VOŽDOVCA PRED MEČ SA MAČVOM Adžić: Očekujem tešku i zahtevnu utakmicu u Šapcu!
Foto: FK Voždovac

superliga

TRENER VOŽDOVCA PRED MEČ SA MAČVOM Adžić: Očekujem tešku i zahtevnu utakmicu u Šapcu!

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić izjavio je danas za klupski sajt da očekuje tešku i zahtevnu utakmicu protiv šabačke Mačve.

"Teška utakmica je pred nama, što u igračkom, što u emotivnom smislu gledajući pre svega iz ličnog ugla. Prvi put ću voditi ekipu u gradu koji mnogo volim i protiv kluba koji mnogo volim. Takođe i protiv ljudi sa kojima sam imao mnogo lepu saradnju, ali koji su mi ostali veliki prijatelji i naravno igrača sa kojima sam postigao dosta toga u prethodne dve godine", rekao je Aničić, osvrnuvši se na period proveden u Šapcu.

Trener Voždovca smatra da je Mačva uvek favorit na svom terenu jer ima veliku podršku publike, kao i igrače koji dugo vremena igraju zajedno.

Aničić se osvrnuo i na analizu protivnika.

"Ima dosta kvaliteta u ekipi Mačve, trenutni položaj na tabeli ne oslikava ono što igrači pružaju na terenu u smislu efikasnosti, iako imaju tri izvanredna špic igrača Gavrića, Gemovića i Gigića. Takođe i jednog od najboljih štopera u ligi Ristivojevića i legendu kluba koji je već tamo dugo i kojeg ja izuzetno cenim i poštujem Pejovića. Mislim da će biti jako težak i zahtevan meč, ali mislim da smo mi u igračkom usponu. Ukoliko ponovimo igru i odnos prema obavezama, kao što je bilo u sredu protiv Rada, imamo šansu da zabeležimo dobar rezultat u Šapcu bez neke pretnje domaćinu. Mislim da će publika najviše uživati, a videćemo kako će sve biti na kraju", rekao je on.

Meč je na programu u nedelju u 16 časova.

Kurir sport/Beta

Foto: Voždovac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track