ENGLESKI PISAC POŠAO PO ČAJ NA MARAKANI, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Popularni Englez podelio snimak posle kojeg je ostao u NEVERICI (VIDEO)
Foto: Starsport©

OVO NIJE OČEKIVAO

ENGLESKI PISAC POŠAO PO ČAJ NA MARAKANI, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Popularni Englez podelio snimak posle kojeg je ostao u NEVERICI (VIDEO)

Fudbal -

Meč Zvezde i Liverpula posmatrao je i engleski pisac i novinar Džejms Pjotr Montagju koji je putem društvenih mreža delio impresije tokom celog susreta.

Montagju je autor nekoliko knjiga, među njima i "Kada petak dođe", za koju je 2009. dobio i nagradu "Najbolji mladi pisac" od strane Nacionalnog sportskog kluba u Velikoj Britaniji, a potom je 2015. za knjigu "31:0, na putu sa fudbalskim autsajderima" dobio nagradu za najbolje fudbalsko književno delo na svečaosti "Najbolje britanske sportske knjige".

Putem društvenih mreža Montagju je prenosio utiske sa Marakane, a njegova avantura na poluvremenu izazvala je dosta pažnje na Ostrvu.

"Ovako izgleda šetnja ako želite na poluvremenu da popijete čaj na Marakani u Beogradu", napisao je Džejms Montagju na Tviteru i objavio snimak prolaska pored jakih policijskih snaga koje su na njega ostavile ogroman utisak.

Za razliku od nekih drugih stadiona, da biste otišli sa atletske staze do lože za novinare na Marakani, ne idete okolo, već kroz tunel koji vodi kroz zapadnu tribinu. A crveno-beli su se pobrinuli da gosti budu bezbedni, te su tunel ispunjvali pripadnici policije.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track