KURIR OTKRIVA Plan budućeg selektora Srbije: Dragan Stojković Piksi vraća Luku Milivojevića u A tim
Foto: Starsport©

POVRATAK OTPISANOG

KURIR OTKRIVA Plan budućeg selektora Srbije: Dragan Stojković Piksi vraća Luku Milivojevića u A tim

Fudbal -

Povratak otpisanog… U iščekivanju smene Mladena Krstajića i promocije Dragana Stojkovića, izvestan je i povratak kapitena Kristal palasa u A tim.

Odlazak Mladena Krstajića s kormila fudbalske reprezentacije Srbije s nestrpljenjem iščekuju igrači koji su s još uvek aktuelnim selektorom imali otvorene sukobe, a takvih nije malo.

Kladionica MOZZART ima zanimljive igre u specijalu vezanom za učešće Zvezde u Ligi šampiona, a na primer, kvota da srpski šampion u bar jednom od preostala dva meča neće primiti gol je 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi šampiona.

Kako je Kurir već pisao, pitanje je trenutka kada će Savez ozvaničiti saradnju s Draganom Stojkovićem Piksijem, a s novim selektorom stižu i mnoge druge promene.

dragan stojković piksi
dragan stojković piksifoto: Starsport©

Jedna od njih je i povratak Luke Milivojevića, momka koji je s Krstajićem vodio rat, koji se okončao njegovim neigranjem za nacionalni tim. Kako je u više navrata i sam isticao, Luki je odlazak iz nacionalnog tima veoma teško pao, ali preko nekih stvari jednostavno nije mogao da pređe.

luka milivojević
luka milivojevićfoto: Starsport©

Zato se Piksijevom dolasku na mesto selektora od svih verovatno najviše raduje upravo kapiten Kristal palasa, koji s nestrpljenjem iščekuje zvaničnu potvrdu i već se ponovo vidi u dresu sa zastavom Srbije na grudima.

foto: Kurir

Ali Luka nije jedini koji u dolasku novog selektora na čelo reprezentacije vidi svoj povratak među „orlove“. Osim njega, s Krstajićem su nesuglasice imali i Matija Nastasić, Duško Tošić, kao i dugogodišnji, a sada bivši kapiten Bane Ivanović.

foto: Dado Đilas, Profimedia, Zorana Jevtić

Šta je Luka zamerio Krstajiću

NISKI UDARCI I NAJGNUSNIJE LAŽI Luka Milivojević u sukob s Mladenom Krstajićem ušao je još tokom Mundijala u Rusiji, selektor ga je optužio za pokušaj puča na Mundijalu i nakon toga više nije dobijao poziv za A reprezentaciju. Zbog svega toga Luka se još jednom, pre dva meseca, oglasio na društvenim mrežama. - Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži. Nisam imao nameru da se oglašavam jer su ovo stvari koje se drže unutar tima. Ali pošto me vuku za jezik i provociraju lažima, onda sam rešio da sa svima vama podelim istinu i činjenice - napisao je Milivojević na svom Instagram profilu.

kurir.rs / Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track