TALENTOVANI STRAHINJA BOŠNJAK POTPISAO ZA VOŽDOVAC: Partizanov biser napustio crno-bele bez obeštećenja! Htela ga Barselona, a potpisao za Zmajeve!
Foto: FK Voždovac

ZMAJEVI PRAVE TIM ZA BUDUĆNOST!

TALENTOVANI STRAHINJA BOŠNJAK POTPISAO ZA VOŽDOVAC: Partizanov biser napustio crno-bele bez obeštećenja! Htela ga Barselona, a potpisao za Zmajeve!

Fudbal -

Jedan od najtalentovanijih štopera svoje generacije, za kojeg je svojevremeno interesovanje pokazala i Barselona, Strahinja Bošnjak, potpisao je ugovor na tri i po godine sa Voždovcem.

Talentovani Bošnjak je sa "Zmajevima" potpisao ugovor na tri i po godine, i u redove voždovčana dolazi kao slobodan igrač, nakon što je prvi deo polusezone proveo u ekipi Zemuna kao pozamljen igrač Partizana.

Mladi štoper nije krio zadovoljstvo prilikom potpisivanja ugovora sa klubom iz naselja Braće Jerković.

"Jako sam srećan što sam definitivno postao igrač Voždovca, ovo će za mene biti veliki korak u karijeri. Voždovac je zadnjih godina pokazao da je stabilan klub i okruženje u kojem mlad igrač može da napreduje u svom razvoju. Takođe u ekipi ima dosta iskusnih igrača i sigurno je da mogu mnogo da naučim. Jedva čekam odlazak na pripreme sa novim saigračima, i početak takmičenja u Superligi Srbije. Imperativ je da vratimo Voždovac u gornji deo tabele, jer nam je tamo mesto", istakao je Bošnjak.

Bošnjaku neće biti teško da se privikne na novo okruženje.

"Poznajem dosta igrača koji su u trenutno u Voždovcu. Tu su Jovanović, Nišić, Maksimović, čuo sam sve najlepše i o ostalim momcima, tako da jedva čekam da krenemo sa radom. Tokom pauze sam bio aktivan, tako da sam spreman da se odmah priključim treninzima punim intenzitetom".

Direktor Zmajeva, Goran Grkinić istakao je veliko zadovoljstvo što je najtalentovaniji defanzivac generacije rođene 1999. godine došao u redove kluba.

"Prezadovoljan sam što Strahinja postaje deo našeg tima. Ovo je kraj jednog dugog procesa, jer smo ga pratili izvesno vreme i velika želja svih u klubu bila je da postane naš igrač. U fokusu nam je kao i uvek da u timu imamo mlade igrače, sa reprezentativnim pedigreom, i on će se kao najbolji defanzivni igrač svoje generacije savršeno uklopiti u našu ekipu. Sistematski radimo, gradimo tim za budućnost i Bošnjakov dolazak je najbolji pokazatelj da smo na dobrom putu", ne krije zadovoljstvo sportski direktor Zmajeva.

Talentovani defanzivac, rodom iz Kraljeva, prošao je omladinske škole OFK Beograda i Partizana, bio je selektovan u sve mlađe selekcije nacionalnog tima i debitovao za mladu reprezentaciju u prijateljskom susretu protiv reprezentacije Makedonije.

Voždovac je prvi deo zimskih priprema odradio na svom stadionu u Beogradu, dok će 27. januara otputovati na dvonedeljne pripreme u Antaliju, tokom kojih će odigrati četiri prijateljska meča sa inostranim ekipama.

Kurir sport Foto: FK Voždovac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track