CRNO-BELE LEGENDE OSLIKANE U UŽICU: Radomir Antić i Miroslav Radošević dobili murale
Foto: Printscreen Instagram

za večnost

CRNO-BELE LEGENDE OSLIKANE U UŽICU: Radomir Antić i Miroslav Radošević dobili murale

Fudbal -

Bivši fudbaler Partizana radomir Antić i nekadašnji košarkaš tima iz Humske Miroslav Radošević dobili su murale u rodnom Užicu.

Radomir Antić je igračku karijeru počeo u Slobodi iz Užica (1967—1968), a zatim je prešao u Partizan, u kom je igrao najveći deo karijere (1968—1976).

Miroslav Radošević je igračku počeo u ekipi užičke Slobode, a 1994. godine je prešao u čačanski Borac. U Partizan je došao u leto 1997. godine iz Borca kao prvi strelac tadašnje JUBA lige. Sa crno-belima je već u prvoj sezoni uspeo da izbori plasman na fajnal for Evrolige, treći u klupskoj istoriji. Iako nije uspeo da se okiti titulama prvaka Jugoslavije, kao igrač Partizana osvojio je dva trofeja u nacionalnom kupu.

Menhengladbah ima priliku da zada jak udarac velikom rivalu Bajernu u borbi za titulu, i nema sumnje da će sve pokušati da to uradi. Kvota na dvojku je 1,60, a na duplu šansu 1X 2,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah – Bajern.

Iz Partizana je 2000. godine otišao u Turk Telekom a do kraja karijere je igrao još za Roseto, Prokom i Banvit gde je završio karijeru 2007. godine.

Bio je član reprezentacije SR Jugoslavije koja je osvojila Evropsko prvenstvo u košarci 1997. godine u Španiji.

Kurir spprt

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track