SUPERLIGA

FUDBALERI ZVEZDE NE SKIDAJU OSMEH SA LICA: Oborili smo brojne rekorde i pokazali da možemo da se borimo sa najboljima u Evropi! (KURIR TV)

Fudbal -

Crvena zvezda je pobedom u utakmici protiv Mladosti stigla do nove titule, i tako napravila prvi korak na putu do ovosezonskog cilja - duple krune.

'' Pobeda nam je bila potrebna da matematički obezbedimo titulu i iz tog ugla je postojao blagi pritisak, na sreću, Pavkov je rešio utakmicu golom i stigli smo do titule. Dve godine smo zajedno, oborili smo brojne rekorde, pokazali da možemo da pariramo i najboljim timovima u Evropi i nadam se da ćemo sve ukrasiti duplom krunom, a ovo je bio korak ka njoj - rekao je Branko Jovičić.

Vezni fudbaler crveno-belih dao je doprinos na putu do poslednje dve šampionske krune, ali još uvek ima glad za trofejima.''

Vezni fudbaler crveno-belih dao je doprinos na putu do poslednje dve šampionske krune, ali još uvek ima glad za trofejima.

'' Ukoliko ne otvorite rivala na vreme dođe do određenog pritiska, usledio je penal koji smo promašili, ali smo strpljivo čekali pogodak i Bog nam je pomogao. Idemo utakmicu po utakmicu, nećemo se opuštati ni u prvenstvu, uprkos činjenici da smo odbranili titulu želimo da pobedimo u svim duelima do kraja sezone na oba fronta. Okrećemo se Proleteru, a potom ćemo razmišljati i o polufinalu Kupa Srbije. Daće Bog da pobedimo i u finalu kupa,'' izjavio je Jovičić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track