OBJAVIO JE DA SAM BOLESTAN, PRODAO PAR NOVINA VIŠE I UNIŠTIO 20 GODINA PRIJATELJSTVA! Razočarani Mihajlović otkriva kako ga je dugogodišnji prijatelj IZDAO!
Foto: Profimedia

sve za tiraž

OBJAVIO JE DA SAM BOLESTAN, PRODAO PAR NOVINA VIŠE I UNIŠTIO 20 GODINA PRIJATELJSTVA! Razočarani Mihajlović otkriva kako ga je dugogodišnji prijatelj IZDAO!

Fudbal -

Na dan kada je Siniša Mihajlović zakazao konferenciju za medije, na kojoj je on prvi želeo da obavesti javnost o teškom zdravstvenom stanju u kom se nalazi, ugledni italijanski list "Corriere dello Sport" ekskluzivno je objavio da srpski stručnjak prekida trenersku karijeru zbog teške bolesti.

U tekstu nije precizirano koja bolest je u pitanju, već su navili da "su lekarski pregledi pokazali da mu je potreban hitan tretman". Naravno, bilo je jasno da je reč o malignom oboljenju.

Nije slučajno što se vest pojavila baš na dan kada je Mihajlović želeo da sam saopšti to javnosti. Urednik ovog lista je Ivan Zazaroni, Sinišin dugogodišnji prijatelj. On je potpisao vest, stavio je na naslovnu stranu i preduhitrio Srbina.

Znajući za bliskost Mihajlovića i Zazaronija, javnost u Italiji je bila uverena da je vest istinita i ekspresno je odjeknula u čitavoj Evropi.

Mihajlović je na konferenciji za štampu objavio da boluje od akutne leukemije, što je u međuvremenu takođe procurilo. Mihajlović je bio besan na novinara koji mu je tako grubo narušio privatnost i to njen najosetljiviji deo.

"Želeo sam privi da vam kažem šta mi se događa... Ali neko nije želeo da poštuje moju privatnost. Zahvaljujući tome prodao je 200 novina više nego inače, ali je uništio prijateljstvo koje je trajalo 20 godina", razočaran je Mihajlović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track