BIVŠI IGRAČ PARTIZANA BLISTA: Montela mi je rekao - daj ga - i ja ga dao!
Foto: Profimedia

SRBIJO, IMAŠ NOVOG ASA

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA BLISTA: Montela mi je rekao - daj ga - i ja ga dao!

Fudbal -

Junak u Italiji: Dušan Vlahović ušao na teren u kup meču protiv Monce i za 16 minuta dao čak dva gola, a jedan namestio za rezultatski preokret od 0:1 do konačnih 3:1

Jedan od najboljih izdanaka Partizanove omladinske škole Dušan Vlahović za svega 16 minuta odigranih u meču Kupa Italije protiv Monce uspeo je da postigne dva gola i jednom asistira saigraču za ubedljivu pobedu Fjorentine rezultatom 3:1.

foto: Profimedia

Dan nakon sjajne partije i prvih golova za ljubičaste u seniorskoj konkurenciji, 19-godišnji Vlahović je postao heroj toskanskih medija i društvenih mreža. - Nikad neću zaboraviti svoj prvi zvanični gol za Fjorentinu. Zahvaljujem se treneru Vinčencu Monteli, celoj ekipi i navijačima - rekao je Vlahović, a zatim je otkrio savet koji je dobio od trenera pre ulaska u igri kod vođstva rivala od 1:0: - Montela mi je rekao „daj ga“ i ja sam ga dao. Hvala i Montijelu na dodavanju. Nas dvojica smo mladi i želja nam je da stavimo trenera na muke kad pravi tim. Kijeza je mnogo važan za našu ekipu, njegovi saveti su značajni, pa je zato s njim na terenu sve mnogo lakše.

Fjorentina ima srpski pogon, jer su pored Vlahovića još dvojica naših fudbalera zaigrala protiv Monce. Nikola Milenković je komandovao odbranom, čiju je levu stranu držao Aleksa Terzić, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde.

Čestitka

BOATENG: BRAVO, BRATE!

foto: Screenshot

Gde god da je igrao iskusni Kevin Prins Boateng, uživao je u društvu srpskih fudbalera. Tako je još od njegovih početaka u Herti, gde je bio nerazdvojan od Marka Pantelića, a tako je i sada u taboru ljubičastih, gde mu očigledno prija društvo srpskog trija.

Boateng nije propustio priliku da preko Instagrama čestita Vlahoviću na golovima, uz neizbežno „Bravo, brate“.

Dušan Vlahović protiv Monce ŠTA SVE MOŽE ZA 16 MINUTA

74. minutulazak na teren 80. minutgol 1:1 86. minutgol 2:1 89. minutasistencija 3:1

Kurir.rs/Dejan Petković Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track