CRNO-BELI HRABRO PUTUJU U NORVEŠKU: U glavi nam je samo pobeda!
Foto: @starsport

CRNO-BELI HRABRO PUTUJU U NORVEŠKU: U glavi nam je samo pobeda!

Fudbal -

Ne zna za strah Partizanov tinejdžer Filip Stevanović siguran je u uspeh svoje ekipe u revanš meču plej-ofa Lige Evrope protiv Moldea u gostima (četvrtak, 19.00)

Crno-beli odlaze u Norvešku po svoju devetu vizu za prolaz u Ligu Evrope!

Već pogled unazad na sve odlučujuće mečeve u plej-ofu pokazuje da minimalna pobeda protiv Moldea (2:1) pred gostovanje nije otežavajuća okolnost, jer i svi prethodni mečevi su bili završeni tesnim rezultatima, ali su u revanšima crno-beli pronalazili način da dođu do uspeha!

Ranjivi Molde

- Svi momci su maksimalno fokusirani na meč u Moldeu i u glavi im je samo - pobeda! Neće biti problema - siguran je bio najmlađi u timu Save Miloševića, levo krilo Filip Stevanović, na prijemu poklona u FSS za najlepši pogodak prošlog kola.

foto: Beta/Branislav Božić

Norvežani su u nedelju odigrali pred svojim navijačima 2:2 protiv Oda, čime su došli do vrednog ostvarenja, 365 dana od poslednjeg poraza na svom terenu. Uprkos toj seriji bez poraza, Molde je potvrdio još jednom dobro poznatu činjenicu da u njihovoj odbrani ima dosta rupa, samo ih treba tražiti strpljivom pas igrom.

Svi zdravi

Optimizam raspaljuje i uspešan oporavak iskusnog Bojana Ostojića, koji je zbog povrede primicača morao da propusti meč u Humskoj. Njegovo mesto tada je zauzeo Igor Vujačić, pokazavši da se na njega može računati i u najtežim duelima.

Peh Norvežanina GOTOVA SEZONA ZA MUSU NDŽAJA

Partizanovo krilo na pozajmici u norveškom Odu Musa Ndžaj imao je dobru šansu da za račun svog kluba namuči defanzivne igrače Moldea, ali se to, na njegovu veliku žalost, nije dogodilo. Ndžaj je posle 18 minuta igre zatražio izmenu, a kasniji pregledi su pokazali da je povredio Ahilovui tetivu i da je za njega završeno prvenstvo Norveške. Do kraja trke ostalo je još 11 kola, a Molde drži čelo tabele sa bodom više od Bodo Glimta.

Bez kazne

SADIKU JE SVE OPROŠTENO

Stevanović kaže da telefoniranje Umara Sadika prošlog četvrtka nije unelo zlu krv među njega i ostatak ekipe!

- Nije nam još rekao s kim je pričao tokom meča s Moldeom, ali on se izvinio svima, objasnio je da dolazi iz druge kulture. Mi smo mu oprostili, nadam se da će i navijači - rekao je Stevanović.

foto: Printscreen RTS

Kurir / Dejan Petković

Foto: @starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track