TENK PODELIO ZVEZDAŠE: Pogledajte kako su reagovali Nikola Kalinić i Marko Kešelj! ANKETA
Foto: Starsport©

Polemika

TENK PODELIO ZVEZDAŠE: Pogledajte kako su reagovali Nikola Kalinić i Marko Kešelj! ANKETA

Fudbal -

Tenk T55 koji je koristila jugoslovenska vojska postavljen je u ponedeljak iza severne tribine stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu, uoči utakmice Crvene zvezde i Jang bojsa iz Berna.

T55 je iz vremena rata s početka '90-tih i nije u funkciji, a kako se na navijačkom saju navodi "poznat je slogan navijača da je proradila Zvezdina mašina, pa će tenk sada ispred severne tribine simbolizovati taj poklič".

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela nije želeo da komentariše da li klub stoji iza postavljanja tenka, a pojašnjenje nije dobijeno ni od generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića.

Na društvenim mrežama povela se oštra polemika o ovom potezu. Ni među samim zvezdašima nema jedinstvenog stava, da li je postavljanje tenka dobar potez.

Da tenku nije mesto ispred stadiona "Rajko Mitić" smatra bivši košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić. On je na retvitovao jedan post koji je šaljivog, ali vulgarnog sadržaja. U komentarima takođe vlada podeljenost, dok ga jedni hvale drugi ga pogrdnim rečima prozivaju.

foto: Printskrin

Za razliku od Kalinića, Marku Kešelju, ne smeta postavljanje tenka. Kešelj je na Tviteru objavio sledeći post.

"Zanimljivo kako se uvek sami prepoznaju i okupe oni protiv našeg naroda i Crvene zvezde! Hrabro Zvezdo do pobede."

foto: Printskrin

Crvena zvezda – Jang Bojs

Crvena zvezda posle 2:2 u Bernu ima dobru priliku da se i drugi put uzastopce domogne evropske elite. Kvota na prolaz crveno-belih iznosi 1,45. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Zvezda – Jang Bojs

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track