BOLJE DA IGRAJU S NOVINARIMA

KURIR U BELEKU! SAVO U ŠOKU POSLE POBEDE PARTIZANA: Milošević objasnio zašto je POBESNEO na meču sa Ružomberokom

Fudbal -

Trener Partizana Savo Milošević izrazio je zadovoljstvo urađenim na pripremama u Beleku, naročito zbog discipline koja vlada u ekipi.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Beleka - Nemanje Ilića

Crno-beli su u poslednjoj proveri u Turskoj savladali Ružomberok 2:1 (2:0): Ekipa Save Miloševića iz prvog poluvremena je odigrala sjajno, a onda su u nastavku šansu dobili i igrači sa manjom minutažom u prethodnom periodu.

"Zadovoljan sam i ekipom u drugom poluvremenu, kada smo takođe propustili četiri, pet šansi. Ideja je bila da probamo da popravljamo sitnice, momci su dosta dobro odreagovali na sve ono što nam je bio problem tokom jesenjeg dela. Dve stvari su nam bile bitne pred utakmicu - da odradimo dobar trening i da se niko ne povredi", počeo je Milošević priču.

Ipak, igra iz prvih 45 minuta trebalo bi da predstavlja model u nastavku sezone.

"Probaćemo... Nije lako. Visoki presing ili presing u bilo kojoj zoni zahteva stoprocentne reakcije. U svakom momentu četvorica ili petorica igrača moraju da budu sinhronizovani. Sigurno je da ćemo probati više da radimo presing na protivničkoj polovini. Mi smo i do sada imali dobru reakciju, dosta golova smo dali iz tranzicije, kada smo gubili loptu, pa je ponovo protivniku oduzimali, u tim situacijama smo bili posebno opasni. Profil naših igrača u špicu je takav da možemo brzo da kaznimo protivnika", dodao je Milošević.

Upitan da li će Partizan dovesti još pojačanja u januarskom prelaznom roku, šef crno-bele struke je odgovorio:

"Hoće, ne znam koliko, ne bih da licitiram".

Kada podvuče crtu, Savo konstatuje da je dve nedelje u Beleku bilo idealno.

"Apsolutno smo prezadovoljni. Najbitinije je da su momci radili maksimalno. Ekipa je izuzetno disciplinovana, bilo je zadovoljstvo raditi sa ovim momcima".

Međutim, uvek ima nešto što Miloševiću pokvari raspoloženje. Danas je to bila gruba igra Ružomberoka naročito u finišu utakmice, zbog čega je strateg Partizana izgubio živce i ušao u verbalni sukob sa kolegama iz slovačkog kluba.

"Meni je nepojmljivo da se utakmica na pripremama igra 'za goli život', a današnja mi je baš tako izgledala. Ubuduće ću dobro razmisliti, gde god da se pripremamo, ko će nam biti rival", pojasnio je Milošević i na kraju poentirao:

"Bolje da igramo protiv novinara".

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track