NEJMAR SPREMAN ZA DORTMUND I UPOZORAVA: Imaju mnogo dobrih igrača, ali Sančo je poseban
Foto: AP

LIGA ŠAMPIONA

NEJMAR SPREMAN ZA DORTMUND I UPOZORAVA: Imaju mnogo dobrih igrača, ali Sančo je poseban

Fudbal -

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar rekao je danas da je Džejdon Sančo poseban igrač i da voli da gleda utakmice mladog engleskog reprezentativca.

Nejmar je rekao da se raduje utakmici protiv 19-godišnjeg Sanča, kada Pari Sen Žermen u utorak bude igrao u Dortmundu, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona.

"Bez sumnje, to će biti sjajna utakmica za one koji vole fudbal. Mi smo dve ekipe koje vole da napadaju. Borusija ima igrače koji mogu da naprave razliku. Džejdon je igrač koga volim da gledam, kvalitetan je", rekao je Nejmar, preneo je Skaj.

Sančo je jedan od najtalentovanijih mladih igrača Evrope, a ove sezone je u 19 bundesligaških utakmica postigao 13 golova i imao isto toliko asistencija. I večeras je dao gol u pobedi Dortmunda nad Ajntrahtom (4:0).

"Borusija je sastavljena od brojnih kvalitetnih igrača. Imaju posebnog fudalera, koji je nov, ali je veoma dobar i zove se Sančo. Svi znamo da će nam biti teško u Dortmundu. Nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti dobar rezultat pred revanš u Parizu", dodao je Nejmar.

Za Sanča su zainteresovani brojni klubovi, medju kojima Mančester junajted, Liverpul, Čelsi, Mančester siti, Barselona i Bajern iz Minhena.

Borusija Dortmund traži najmanje 100 miliona funti za Sanča, koji je rekao da bi želeo da igra u Ligi šampiona i da bi mogao da ostane u klubu.

Sančo će u martu napuniti 20 godina, a u Dortmund je prešao iz Mančester sitija 2017. godine.

Neizvesno je da li će Nejmar igrati u subotu protiv Amijena, ali će sigurno putovati u Dortmund sa ekipom. On se oporavlja od povrede rebra zadobijene 1. februara u utakmici protiv Monpeljea.

Utakmica Borusije i Pari Sen Žermena igra se u utorak od 21 sat u Dortmundu.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track