EH, KADA BISMO BAR IMALI ONO ŠTO IMAJU HRVATI: Priznanje Mladena Krstajića odjeknulo regionom!
Foto: Dado Đilas

ZANIMLJIVO

EH, KADA BISMO BAR IMALI ONO ŠTO IMAJU HRVATI: Priznanje Mladena Krstajića odjeknulo regionom!

Fudbal -

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić nije dočekao kraj kvalifikacija za EP na kojim bi Orlovi mogli da odmere snage sa susednom Hrvatskom kroz dodatne kvalifikacije.

Krstajić je smenjen posle ubedljivog poraza u Ukrajini, a u javnosti se nakon toga baš i nije pojavljivao, ipak bio je u Banja Luci povodom manifestacije ''Dani fudbala Republike Srpske'' gde je dao intervju za ''Sportski žurnal'' uz zanimljivu opasku:

– Apolitičan sam čovek, politika me ne interesuje, ali sam uvek poštovao prvog čoveka države. Pa ko ga je izabrao? Mi! Situacija u našem društvu je čudna. Kod nas sve sve koristi u svrhu politike. Čim je nešto loše u fudbalu, daj da napadnemo Fudbalski savez Srbije. Košarkaši izgube jedan meč, ne osvoje medalju, odmah ne valja ni legendarni Saša Đorđević. Imamo najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, a onda ga kudimo i omalovažavamo nakon jednog poraza. Idemo iz krajnosti u krajnost i to nije nikako dobro. Porazi se dešavaju u sportu, a sve gledamo tragično i negativno. Nažalost, nemamo jedinstvo i to mi smeta. Evo pogledajte Hrvate i kakvu su patriotsku podršku imali njihovi rukometaši. Srbi to nemaju – istakao je Krstajić

Kruir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track