I TSC PREKINUO SVE AKTIVNOSTI: Klub iz Bačke Topole poslao fudbalere kućama
Foto: Starsport©

Vanredno stanje

I TSC PREKINUO SVE AKTIVNOSTI: Klub iz Bačke Topole poslao fudbalere kućama

Fudbal -

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole je, nakon proglašenja vanrednog stanja u zemlji, prekinuo sve aktivnosti, kako takmičarske, tako i trenažne, saopšteno je danas.

"Svi fudbaleri TSC, kako članovi A tima, tako i mlađe kategorije, obavešteni su o prekidu rada i oni će u narednom periodu biti kod svojih kuća. Takođe, njima će biti dostavljen program koga kao sportisti treba da se pridržavaju", rekao je generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi, prenosi klub.

Po njegovim rečima, svojim kućama otišli su i polaznici Fudbalske akademije TSC, a Akademije će u narednom periodu, dok traje vanredno stanje u zemlji, raditi na apsolutnom minimumu radi održavanja objekta i terena.

Palađi je istakao da će TSC biti u neprekidnom kontaktu sa Fudbalskim savezom Srbije i drugim klubovima u Super ligi, da će pratiti sve dalje aktivnosti i prilagođavati se momentalno svim novim odlukama.

"TSC će ovom trenutku pristupiti maksimalno racionalno, a svi naši igrači, kao i članovi stručnog štaba, ponašaće se u skladu sa odlukama nadležnih organa", rekao je Palađi.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track