SVIREPO UBISTVO U TURSKOJ: Fudbaler niželigaša iskoristio koronu da ubije sina, sve priznao policiji, detalji su JEZIVI
Foto: Profimedia

strašno

SVIREPO UBISTVO U TURSKOJ: Fudbaler niželigaša iskoristio koronu da ubije sina, sve priznao policiji, detalji su JEZIVI

Fudbal -

Turska javnost je u šoku zbog stravične priče čiji je glavni akter fudbaler tamnošnjeg niželigaša Bursa Jildirimspora Seher Toktaš, koji je priznao ubistvo petogodišnjeg sina.

Dečak je 23. aprila primljen u bolnicu jer mu je dijagnostikovan virus korona. S njim zajedno, u bolničkoj sobi intenzivne nege, bio i Toktaš, koji je dva sata kasnije pozvao doktore jer se zdravstveno stanje deteta pogoršalo.

Lekari su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt, usled teške respiratorne komplikacije, koja je inače jedan od tipičnih znakova Kovida 19.

On je 11 dana kasnije rešio da otkrije šta stvarno desilo. Fudbaler turskog kluba je došao u policiju i priznao da je ubio sina.

"Stavio sam jastuk na lice svog sina koji je ležao na leđima. Pritiskao sam jastuk 15 minuta bez podizanja, dok se moj sin svo vreme borio. Kad je prestao da diše, podigao sam jastuk. Tada sam vikao doktorima da mi pomognu kako bih odbacio bilo kakve sumnje" - rekao je Toktaš, pa onda još više šokirao:

"Nikada nisam voleo svog najmlađeg sina, još od njegovog rođenja. Ne znam zašto ga ne volim. Jedini razlog zašto sam ga ubio je taj što ga nisam voleo, ali nemam mentalnih problema" - izjavio je fudbaler

Seher Toktaš (31) je odmah uhapšen i očekuje početak suđenja, a prema zakonima u Turskoj, verovatno ga očekuje doživotna zatvorska kazna.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track