PRELEPA SRPKINJA SREĆNA ZBOG MUŽA, UPRKOS GRUJIĆU I HERTI: Stiven se radovao nastavku sezone! Bolji je i od Real Madrida
Foto: Pritnscreen/Instagram

To je navijač

PRELEPA SRPKINJA SREĆNA ZBOG MUŽA, UPRKOS GRUJIĆU I HERTI: Stiven se radovao nastavku sezone! Bolji je i od Real Madrida

Fudbal -

Mirjana Cuber, supruga reprezentativca Švajcarske i igrača Hofenhajma Sitivena Cubera, veruje nemačkim stručnjacima koji su procenili da se može nastaviti takmičenje u Bundesligi.

Ona je, pre svega, srećna što se njen muž vraća lopti i terenu, koji su mu tokom perioda izolacije zbog koronavirusa mnogo nedostajali.

- Potpuno verujem stručnjacima koji su odlučili da se pokrene liga. Stiven nije zabrinut - rekla je lepa Srpkinja.

Definitely a bikini lover! ?❤️

A post shared by Mirjana Mira Zuber (@mirjanazuber) on

- Znam da je najsrećniji kada može igrati fudal, a svesna sam i da on sa svojim kolegama donosi radost stotinama hiljada ljudi. Zato, super je što se nastavlja.

Mirjana je ove sezone samo dva puta gledala supruga uživo, a sada će zbog propisa biti prinuđena da ga gleda jedino preko tv ekrana.

foto: Printscreen

- Znate li šta je najbolje u svemu? Svet gleda utakmice. Kao igrač nikada nećete dobiti veću pažnju nego u ovom trenutku. To morate osetiti kao priliku i pokušati da je iskoristite. Ako sada osetite napetost zbog velike pažnje javnosti, onda je bolje da potražite novi posao - posavetovala je Mirjana sve igrače sa velikom tremom.

foto: Pritnscreen/Instagram

Hofenhajm je na svom terenu ubedljivo poražen od Herte sa 3:0, ali gospođa Cuber veruje da će biti bolje na sledećem meču:

- I da igraju protiv Real Madrida, uvek očekujem da tim moga supruga pobedi. Sledeći put ćemo pobediti.

foto: Pritnscreen/Instagram

D. P.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track