KAKVA PROPAST VELIKE ZVEZDE: Barsa ga platila 160.000.000, a sad ne zna šta će s njim! NUDE GA I NJUKASLU
Foto: AP

promašaj

KAKVA PROPAST VELIKE ZVEZDE: Barsa ga platila 160.000.000, a sad ne zna šta će s njim! NUDE GA I NJUKASLU

Fudbal -

Fudbalski klub Barselona ponudio je svog igrača Filipea Kutinja Arsenalu i Njukaslu, kako bi oslobodila prostor u ekipi i obezbedila novac za dovodjenje Lautara Martinesa iz Intera.

Barselona je dovela Kutinja iz Liverpula u januaru 2018. godine, ali se Brazilac nije najbolje snašao, pa je prošlog leta otišao na pozajmicu u Bajern iz Minhena. Za nemački klub odigrao je 34 utakmica i postigao devet golova.

Kako je preneo sajt Gol, Barselona želi da ga proda jer je utvrdila da ne može da uklopi veliku platu Kutinja, u planove koje je napravila za narednu sezonu. Navodi se da su u Barseloni svesni da će imati problema da pronadju novi klub za Kutinja, s obzirom na njegovu platu i na visinu obeštećenja.

Bajern nije želeo da kupi Brazilca, a uprava Barselone misli da bi povratak u Premijer ligu mogao da bude najbolja opcija za Kutinja.

Arsenal i Njukasl se nisu izjasnili o ponudi, pošto i dalje razmatraju troškove dovodjenja Brazilca.

U Barseloni su svesni da će dugoročno izgubiti novac na Kutinju, koga su platili 160 miliona evra.

VBA – Fulam

Lids je praktično novi premijerligaš, a od danas (18.00) bi to mogao da bude i VBA. Samo pod uslovom da savlada Fulam koji ima četiri pobede u nizu, ali i male šanse da se dokopa direktnog plasmana u elitu. Kec je 2,30, a s obzirom na ulog, vrlo je primamljiv, dok je dupla šansa X2 1,61. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Fulam.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track