KAKO JE RONALDO ODLEPIO ZA SRPKINJAMA Boža Maljković otkrio sjajnu anegdotu iz Reala: Lopov stari mi tražio njihov broj!
Foto: Profimedia, ATA Images, Marina Lopičić

hit priča

KAKO JE RONALDO ODLEPIO ZA SRPKINJAMA Boža Maljković otkrio sjajnu anegdotu iz Reala: Lopov stari mi tražio njihov broj!

Fudbal -

Legendarni košarkaški stručnjak Božidar Boža Maljković otkrio je jednu urnebesnu anegdotu iz perioda dok je bio trener velikog Real Madrida.

Boža je bio trener Reala od 2004. do 2006. godine, a u to vreme za fudbalski klub španskog velikana nastupali su čuveni "Galaktikosi". Fudbalsku i košarkašku sekciju kraljevskog kluba u trening centru delio samo jedan fudbalski teren, provodili su puno vremena zajedno, pa je i sam Boća postao blizak sa brojnim svetskim zvezdama poput: Ronalda, Zidana, Raula...

Maljković je tako omogućio jednoj novinarskoj ekipi iz Srbije, koju je predvodio Igor Miklja, da uradi intervjue sa najvećim zvezdama slavnog kluba, a Madrid su sa njim stigle i tada mlade novinarke: Maja Mandžuka i Mia Zečević.

foto: Printskrin/Sport Klub

Maljković je bio gost u popularnom podkastu "Sportlight", pa su se Miklja i on podsetili ovog priloga i otkrili neke zanimljive anegdote.

foto: Printskrin/Sport Klub

Naime, Maljković je otkrio da je legendarni Ronaldo tada odlepio za zgodnim srpkinjama. Bio je očaran njihovom pojavom i molio je slavnog trenera da mu da njihove brojeve telefona.

foto: Printskrin/Sport Klub

"Ronaldo lopov stari mi je tražio broj mobilnog telefona od Maje Mandžuke i Mie Zečević", otkrio je Maljković, a zatim se ubacio i poznati novinar Igor Miklja:

"Imali smo grdne muke da ih odbranimo od Ronalda, ali smo uspeli", dodao je on.

foto: Nemanja Nikolić

Boža je otkrio da je popularni "Zuba" bio veoma uporan.

"Ja mu kažem čoveče jesi li ti normalan? Otac (Žarko Zečević) Mijin mi je veliki prijatelj, kako da ti dam broj?! A on samo 'daj broj, daj broj'", ispričao je kroz smeh legendarni Boža.

foto: Promo

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track