ISTETOVIRAO NJEN LIK NA TELU I POSTAO PREDMET SPRDNJE! Zgodna Sneki ukrala je srce igraču Partizana! GRMI NA INSTAGRAMU!
Foto: Instagram Printscreen

lud je za njom

ISTETOVIRAO NJEN LIK NA TELU I POSTAO PREDMET SPRDNJE! Zgodna Sneki ukrala je srce igraču Partizana! GRMI NA INSTAGRAMU!

Fudbal -

Uroš Vitas, standardni defanzivac Partizana koji je dospeo u žižu javnosti nakon čuvenog penala u Kruševcu, srećno je oženjen sa atraktivnom Snežanom Vitas.

Zgodana gospođa Vitas je je Uroševa najveća podrška u životu i karijeri. Izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, pa nije propustila da prokomentariše i odluku sudije Grujića da dosudi prekršaj nad njenim dragim u 85. minutu meča Napredak - Partizan.

Odmah se oglasila na Instagramu i iznela svoje mišljenje... Naravno, stala je u odbranu svog dragog - penal je čist kao suza.

foto: Instagram

Snežana je izuzetno popularna na ovoj društvenoj mreži, ima više od 35 hiljada pratilaca i redovno ih oduševljava svojim izazovnim fotografijama.

Uroš je pre tri godine izazvao ogromnu pažnju svetskih medija zbog tetovaže koju je posvetio svojoj dragoj. On je na stomaku istetovirao njene oči, nos i usne i ubrzo je postao predmet sprdnje na društvenim mrežama, ali i u popularnim britanskim medijima.

Mnogi su njegovu tetovažu uvrstili na listu najgorih koje su fudbaleri ikada uradili. Međutim, Uroš se nije potresao, jasno je stavio do znanja da obožava svoju Sneki i da bi ponovo učinio isto.

"Da se razumemo, nisam želeo da dođe to do društvenih mreža, ali ispalo je kako je ispalo. Nisam se pokajao, opet bih se tetovirao lik moje Snežane", rekao je tada Vitas.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Kurir sport

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track