DVA NAPADAČA PONUĐENA CRVENOJ ZVEZDI: Urugvajac i Francuz čekaju mišljenje Stankovića, Terzića i Mrkele!
Foto: www crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

dva rešenja

DVA NAPADAČA PONUĐENA CRVENOJ ZVEZDI: Urugvajac i Francuz čekaju mišljenje Stankovića, Terzića i Mrkele!

Fudbal -

Crveno-belima su ponuđeni Gabrijel Fernandez iz Selte i Aleksandar Mendi iz Bordoa

Tomane je napustio Crvenu zvezdu i njegova nova odrednica je Turska. Samo je nepoznato hoće li zaigrati za prvoligaša Sivaspor ili drugoligaša Samsunsport. Njjegovi menadžeri u pregovorima sa oba kluba, a Zvezda će prihodovati obeštećenje između 600.000 i 800.000 evra.

Crveno-belima su kao zamene za Portugalca ponuđena dvojica igrača, Gabrijel Fernandez i Aleksandar Mendi.

Urugvajac Gabrijel Fernandez (26) igrač je Selte i u Beograd bi stigao na jednogodišnju pozajmicu, sa pravom otkupa sledeće sezone. Valja istaći da je ponikao u urugvajskoj školi fudbala čuvenog Penjarola. Radi se o snažnom napadaču, klasičnoj "devetki". Nosi nadimak "Toro" u prevodu sa španskog "Bik" što govori o njegovoj snazi na terenu. Fernandezova vrednost iznosi 2.400.000 evra.

Francuz Aleksandar Mendi (26) poreklom je iz Senegala i član je Bordoa. U Crvenu zvezdu bi stigao bez obeštećenja, kao slobodan igrač, jer je u poslednjoj godini ugovora sa "žirondincima", ali bi njegov matični klub Bordo tražio određene procente posle prodaje. Ponikao je u redovima Nice i igrao za nekoliko francuskih klubova. Njegova vrednost je 1.800.000 evra.

Oba fudbalera su poneđeni Crvenoj zvezdi, ali sportski menadžment kluba sa trenerom Dejanom Stankovićem još nije doneo odluku hoće li, i da li će angažovati baš nekog od njih dvojice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track