ZVEZDA SE POJAČAVA ZA LIGU EVROPE: Nekadašnji reprezentativac Holandije uskoro oblači crveno-beli dres!
Foto: Instagram

provereni kvalitet

ZVEZDA SE POJAČAVA ZA LIGU EVROPE: Nekadašnji reprezentativac Holandije uskoro oblači crveno-beli dres!

Fudbal -

Marko Vejinović je fudbaler koji bi trebalo da stigne na Marakanu bez obeštećenja

Crvena zvezda se plasirala u Ligu Evrope, a kako sada stvari stoje uprava će učinit sve da ekipa što jača dočeka početak takmičenja. Kako Kurir saznaje, čelnici kluba su u završnim pregovorima sa Markom Vejinovićem, nekadašnjim mladim reprezentativcem Holandije koji ima i srpski pasoš.

Crvena zvezda je uspostavila kontakt sa Vejinovićem još tokom leta i trebalo je da iskusni vezni igrač bude pojačanje za Ligu šampiona. Međutim, eliminacija u kvalifikacijama od Omonije odložili su pregovore na neko vreme. Posle trijumfa nad Araratom i činjenice da će Crvena zvezda igrati grupnu fazu Lige Evrope ne postoje prepreke za dolazak Marka Vejinovića na Marakanu.

Marko Vejinović ima 30 godina i u Crvenu zvezdu bi došao kao slobodan igrač, bez obeštećenja. Raskinuo je ugovor sa poljskom Arkom iz Gdinje, a pre toga je bio član AZ Alkmara. Vejinović je upravo onakav tip veznog igrača koji nedostaje crveno-belima jer bi bio velika podrška Seku Sanogu.

Kampioenen ?⚪⚽

A post shared by M A R K O V E J I N O V I C (@marko.vejinovic.official) on

Marko Vejinović ponikao je u fudbalskoj akademiji AZ Alkmara, a u Holandiji je dva puta osvajao titulu. U dresu AZ Alkmara i Fejenorda. Pre nekoliko godina bio je dovođen i u vezu sa reprezentacijom Srbije, ali nikada nije zaigrao za "orlove".

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track