EMOTIVNA ISPOVEST LUKINOG OCA ZA KURIR: Ne znam zbog čega mu ovo rade? Ima li kraja napadima? Jel MOJ SIN ovo zaslužio?
Foto: Profimedia, Nemanja Nikolić

otvoreno

EMOTIVNA ISPOVEST LUKINOG OCA ZA KURIR: Ne znam zbog čega mu ovo rade? Ima li kraja napadima? Jel MOJ SIN ovo zaslužio?

Fudbal -

Srbin Srbinu je najveći neprijatelj, čime je moj sin ovo zaslužio? Razvlače ga svakodnevno, kaže Milan Jović za Kurir

Mnogo negativnih stvari nalazi se uz ime Luke Jovića u prethodnim mesecima. Poslednja u nizu - optužnica!

Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Luke Jovića jer mladi fudbaler nije prihvatio nagodbu da uplati 3,5 miliona dinara u humanitarne svrhe zbog kršenja samoizolacije po povratku u zemlju.

- Reći ću vam jednu rečenicu koja najbolje sve odslikava: Srbin Srbinu je najveći neprijatelj, to govori o svemu šta da se dešava - rekao je Milan Jović ekskluzivno za Kurir.

foto: Profimedia

Otac mladog fudbalera Reala nije želeo da se upušta u komentar o detaljima vezanim za optužnicu, niti zbog čega Luka, iako zarađuje milione evra, nije uplatio novac u humanitarne svrhe. Ipak, imao je jasan stvar o svemu tome.

- Ne znam da li ima kraja svim ovim napadima? Čime je Luka ovo zaslužio? Reč je o dobrom momku, koji nije nikome ništa loše učinio, a sada se razvlači svakodnevno. Šta smo se svega nagledali prethodnih meseci i kakve sve priče se plasiraju... U kakvim kolicima se vozi Lukin sin, pa zaista, ali izgleda da je ona rečenica sa početka odgovor na sva ova dešavanja - kaže Jović.

Luka je preko noći postao tema broj jedan u Srbiji. Nema sumnje da je mladi as imao i dosta grešaka, ali čini se da je svaki njegov potez nailazio na žestoku reakciju javnosti. Možda i preteranu, jer je reč o momku koji ima 22 godine, a preko noći je postao velika zvezda... Greše svi, pa i Luka, potrebno je imati i malo više razumevanja za njega.

foto: Profimedia

Kurir sport - Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track