BORJAN I GAJIĆ JEDNOGLASNI: Neverovatna grupna faza, svaka čast momcima!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

izjava posle meča

BORJAN I GAJIĆ JEDNOGLASNI: Neverovatna grupna faza, svaka čast momcima!

Fudbal -

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da je njegova ekipa igrala "muški" večeras protiv Slovana i čestitao im je na odličnom učinku u grupnoj fazi Lige Evropa.

"Neverovatna grupna faza, igrali smo fenomenalno. Sada je bilo teško, ali smo igrali muški, najbitnije je to što nismo primili gol, nismo izgubili. Momcima svaka čast za celu grupnu fazu i samo da nastavimo ovako", rekao je za Arenu posle utakmice u Liberecu.

Zvezda je igrala nerešeno bez golova sa Slovanom u poslednjoj utakmici grupne faze Lige Evropa.

Srpski klub je ranije obezbedio plasman u narednu fazu.

Borjan je naveo da nema želje kada je u pitanju rival u nok-aut fazi.

"Nemam neku želju, iskreno da kažem. Najbitnije je da završimo prvenstvo, malo odmorimo i potom se spremimo. Ko god bude bio rival, daćemo maksimum i probaćemo da prodjemo dalje", istakao je Borjan.

Kanadski reprezentativac je igrao 50 utakmica u evropskim takmičenjima za Crvenu zvezdu, čime se izjednačio sa Vladimirom Petrovićem.

"Velika je čast biti rame uz rame sa takvom legendom. Zahvalio bih Crvenoj zvezdi, rukovodstvu, stručnom štabu, navijačima", kazao je Borjan.

Marko Gobeljić je kazao da je utakmica u Liberecu bila izuzetno teška.

"Izuzetno teška utakmica, najbitnije je da smo obezbedili proleće u Evropi i što su navijači, klub i cela nacija izuzetno zadovoljni. Medju potencijalnim protivnicima u narednoj fazi ima zanimljivih rivala. Ko god da dodje, imaćemo dve utakmice i čekamo taj dan da napravimo još veći uspeh", kazao je Gobeljić.

Milan Gajić je rekao da je prezadovoljan učinkom u grupnoj fazi.

"Tvrda utakmica, mnogo faulova, borbe, ali očekivali smo tako. Imali smo svoje šanse, nismo iskoristili. Ali, imamo bodova koliko imamo, prezadovoljni smo. Potajno smo se nadali, ali kada smo videli žreb nam je bilo jasno da je grupa kvalitetna. Išli smo utakmicu po utakmicu, rasli kao grupa i mislim da ovih 11 bodova nije slučajnost, šta više, daleko od slučajnosti", rekao je Gajić.

Žreb za šesnaestinu finala Lige Evropa održaće se u ponedeljak od 13.00 u Nionu.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track