LALATOVIĆ REAGOVAO NA PISANJE KURIRA: Evo šta je rekao o novoj devojci, ženama i Kiji Kockar
Foto: Starsport©

bez pardona

LALATOVIĆ REAGOVAO NA PISANJE KURIRA: Evo šta je rekao o novoj devojci, ženama i Kiji Kockar

Fudbal -

U javnosti se pojavila fotografija na kojoj trener fudbalera Vojvodine strastveno ljubi sa nepoznatom lepoticom, međutim, Lalatović objašnjava da je to bila samo prolazna avantura.

Prema njegovim rečima, slika koja se pojavila na društvenim mrežama nije skorijeg datuma.

Nenad Lalatović
foto: Privatna Arhiva

- Ova fotografija je nastala davno. Neko ju je očigledno sad pustio u javnost, ne znam iz kog razloga. Ne bih da se vraćam u prošlost - kaže Lalatović u razgovoru za Informer.

Lalatović je 11 godina bio u braku sa Ivom, ćerkom poznatog biznismena Milije Babovića. Sa njom ima ćerku i dva sina, a rastali su se pre skoro četiri godine.Strateg Novosađana naglašava da već godinu dana nije u vezi.

- Posle razvoda od Ive samo je jedna žena zauzela moje srce. To je pre godinu dana bila Marija iz Niša. Bili smo četiri meseca u vezi, ali smo raskinuli zbog daljine kada sam prešao u FK Vojvodina. Godinu dana sam slobodan i nije mi se desila ni Beba niti neka druga osoba. Posvetio sam se karijeri i zanima me samo kako da nižem uspehe na tom polju, ali ostavljam prostora i za novu pravu ljubav - objašnjava Lalatović, koji nije izgubio veru u ljubav i voleo bi da u budućnosti proširi porodicu.

- Želeo bih da se zaljubim. Hoću da mi se dogodi ljubav kakvu sam imao sa Ivom i Marijom. To su jedine dve žene koje sam ja voleo dosad. Ako bih upoznao nekog i ponovo se zaljubio, možda bih i proširio porodicu. Voleo bih da imam još jedno ili dva deteta, ali samo ako bi mi se desila prava iskrena ljubav - ističe Lalatović.

Lalatović je demantovao da je bio u vezi sa rijaliti zvezdom Kijom Kockar, koja je u jednoj emisiji rekla da je u njega zaljubljena dve godine.

Kija Kockar
foto: Printcsreen/Premijera

- Ne poznajem Kiju. Nismo se nikada ni videli niti upoznali - kratko je rekao Lalatović.

Kurir sport / Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track