Najnovije vesti

SINIŠA KAKVOG DO SADA NISTE UPOZNALI! Mihina ćerka iznela detalje iz života fudbalske legende koje do sada NIKO NIJE ZNAO!
Foto: Pritnscreen/Instagram

spektakularno

SINIŠA KAKVOG DO SADA NISTE UPOZNALI! Mihina ćerka iznela detalje iz života fudbalske legende koje do sada NIKO NIJE ZNAO!

Fudbal

Knjiga "Siniša, moj otac" o proslavljenom srpskom fudbaleru Siniši Mihajloviću, iz ugla njegove ćerke Viktorije, izašla je u Srbiji u izdanju "Vulkana".

Kako se navodi u saopštenju, uspomene Sinišine ćerke otkriće nepoznato lice velikog šampiona, a čitaoci će iz prve ruke moći da upoznaju čoveka čija prošlost, uprkos ekonomskim neprilikama u bivšoj Jugoslaviji i senkama rata koje su se nad zemljom nadvile, ipak odiše srećom.

Takođe, saznaće više o njegovom privatnom životu, o detinjstvu i prvim koracima u svetu fudbala. Otkriće se i lice zaljubljenog supruga i brižnog oca, ali i sve što je prošao tokom borbe s opasnom bolešću, još jednom utakmicom s kojom se, kao i uvek, nosio odlučno i hrabro.

viktorija mihajlovic
foto: Instagram

"Narednik Siniša. Šampion sposoban da preokrene utakmicu jednim neodbranjivim udarcem ka golu. Harizmatični trener koji vodi svoju ekipu, kritikuje, hrabri je i teši; bez dlake na jeziku, bez straha, bez bojazni šta će misliti ili reći drugi. Čovek koji je dobio hiljadu bitaka, na terenu i u životu. S godinama, njegov ugled samo raste: postao je neprikosnoveni protagonista italijanskog fudbala i primer integriteta, hrabrosti i posvećenosti. Ali Mihajlović nije samo šampion, vođa, sportski radnik – on je i otac i muž zaljubljen u svoju porodicu i ponosan na svoje poreklo", navode iz "Vulkana".

Tanjgu 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...