DUŠKO TOŠIĆ SE VRAĆA NA MARAKANU: Delije dobijaju poklon od Božić Bate
Foto: Sonja Spasić

bomba

DUŠKO TOŠIĆ SE VRAĆA NA MARAKANU: Delije dobijaju poklon od Božić Bate

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković mogao bi pred početak priprema da u liku iskusnog Duška Tošića (36).

Bivši reprezentativac Srbije trebalo bi da u narednim danima potpiše ugovor sa Zvezdom, ako u poslednji čas ne dođe do primamljive ponude iz inostranstva, piše "Sportski žurnal". Njegovo definitivno "da" trebalo bi da se čuje pre polaska na pripreme na Kipar (9. januar).

Tošić je imao ponude iz Turske, gde ga žele Bešiktaš i Karagumruk, međutim deluje da je bliži ostanku u Srbiji gde bi posle dužeg vremena mogao da bude uz kćerke i suprugu

To nije nezanermarljiv faktor za veterana, ali svakako nije ni plata...

Zvezda je u razgovorima sa Tošićem istakla da može maksimalno da mu ponudi između 360 i 400 hiljada evra bez bonusa i premija, a planirano je da sa bivšim reprezentativcem bude potpisan dvogodišnji ugovor.

Njegov dolazak mogao bi da označi i odlazak jednog od štopera, a to će najverovatnije biti Miloš Degenek za kog navodno ponovo postoji interesovanje sa istoka, sada iz Kine.

Tošić će u januaru proslaviti 36. rođendan, a podsetimo da i Terzića dobro poznaje iz OFK Beograda, dok je u Zvezdi bio od 2010. do 2012. godine. Posle toga je otišao u Betis i Genčlerbirligi. Igrao je još za Sošo, Verder, Portsmut, KPR i naposletku Guangdžou.

Kurir sport / Sportski žurnai

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track