ZAŠTO FSS LAŽE SRBIJU DA JE TADIĆ BIO POVREĐEN? Pismo Ljubiše Tumbakovića OTKRILO SVE i potvrdilo pisanje Kurira!
Foto: @starsport

bivši selektor

ZAŠTO FSS LAŽE SRBIJU DA JE TADIĆ BIO POVREĐEN? Pismo Ljubiše Tumbakovića OTKRILO SVE i potvrdilo pisanje Kurira!

Fudbal -

Umesto da jasno i glasno izađu i kažu zašto su pojedini igrači napuštali državni dres, FSS brani te igrače i lažira informacije o njihovim povredama!

Potpuno je nejasno čemu držanje strane igračima kojima je bitniji klub od reprezentacije ili koji razočarani zbog neuspeha neće da igraju na sledećem meču?!

Lekcija za FSS i igrače: Pogledajte malo fudbalere, na primer, Severne Irske kako igraju za svoju državu - bez obzira na to da li je prijateljski meč, bez obzira na ime rivala, bez obzira na aktuelne rezultate, bez obzira na šanse za plasman na završno takmičenje...

Ljubiša Tumbaković
foto: Zorana Jevtić

Pismo Ljubiše Tumbakovića potpuno je razotkrilo sva dešavanja unutar reprezentacije Srbije i dalo odgovor na pitanje svih pitanje: zašto nemamo uspeha kada imamo kvalitetne igrače? Evo, zašto!

Kada nije sve išlo kako treba, pojavili su se problemi. Upravo oni na koje je Kurir skretao pažnju, a tiču se napuštanja kampa reprezentacija! Primer: Tadićev odlazak uz izgovor da je povređen, a tri dana kasnije igrao je za Ajaks. Još kapiten Srbije!

- Pojedini igrači stavljali su lične interese i interese klubova ispred nacionalnog dresa i reprezentacije Srbije. Ovo se ogledalo u napuštanju trening kampa za vreme trajanja trenažnog i takmičarskog procesa, pod izgovorom lakših povreda - napisao je Tumbaković, a preneo Sport klub.

Kurir sport / Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track