BRIGA SKOLSA ZA KORONU: Slavni fudbaler opet prekšio pravila, reagovala i policija! FOTO
Foto: AP

Može mu se

BRIGA SKOLSA ZA KORONU: Slavni fudbaler opet prekšio pravila, reagovala i policija! FOTO

Fudbal -

Protiv legendarnog engleskog fudbalera Pola Skolsa policija će preduzeti mere jer je ponovo prekršio stroga pravila u doba pandemije.

Skols je na svom Instagram profilu objavio video kako planinari u društvu četvorice prijatelja u blizini Mančestera. Na snimku se vidi kako uživaju u pogledu i ispijaju čaj.

Pol Skols
foto: Instagram/Paul Scholes

Ovaj slučaj odmah je prijavljen policiji Mančestera, a oglasio se i portparol.

- Obratili smo pažnju na prijavu i video na kome se vidi kršenje pravila. Istražićemo ga i videti koju proceduru policija treba da sprovede - rekao je on.

Prema pravilima za vreme pandemije, Britanac može da bude u društvu samo jedne osobe ukoliko se odluči za boravak na otvorenom. Pored toga, nije dozvoljeno da se odlazi izvan lokalnog područja od mesta prebivališta.

Pol Skols
foto: Instagram/Paul Scholes

Ovo nije prvi put da policija mora da reaguje zbog ponašanja Pola Skolsa. Početkom godine organizovao je novogodišnju žurku sa desetak osoba, a prošlog leta je priredio je rođendansku proslavu svom sinu Aronu.

Nakon toga je, takođe na imanju vrednom 3,5 miliona funti, u septembru priredio fudbalski turnir na kome je igralo 20 ljudi.

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track