JAVOR ŽELI DA ZAUSTAVI ZAHUKTALI PARNI VALJAK! Bondžulić pred Partizan: Nadam da ćemo nastaviti niz pozitivnih rezultata
Foto: Starsport©

superliga srbije

JAVOR ŽELI DA ZAUSTAVI ZAHUKTALI PARNI VALJAK! Bondžulić pred Partizan: Nadam da ćemo nastaviti niz pozitivnih rezultata

Fudbal -

Trener fudbalera Javora Igor Bondžulić rekao je danas da se nada da će njegov tim u meču protiv Partizana nastaviti niz pozitivnih rezultata u prolećnom delu šampionata.

"Ne moram mnogo govoriti o narednom protivniku i lošoj tradiciji koju imamo protiv Partizana. Mislim da svi u klubu imamo priliku da pokažemo da vredimo i da imamo moć da se suprotstavimo tako kvalitetnom protivniku, pa se nadam da ćemo uspeti da nastavimo niz pozitivnih rezultata koji smo započeli ovog proleća", rekao je Igor Bondžulić, prenosi klub.

"Moramo dati sve od sebe, igrati bez prevelikog respekta i pokušati da ostvarimo ono što smo planirali", dodao je on.

Fudbaleri Javora, koji su u prva dva kola prolećnog dela Super lige Srbije osvojili četiri boda, u sredu dočekuju Partizan, u utakmici 22. kola.

Javor je 13. na tabeli domaćeg šampionata sa 25 bodova, dok su crno-beli drugi sa 50 osvojenih bodova.

"Još nismo prelomili kako ćemo tačno odigrati tu utakmicu. Imamo više varijanti. Nećemo moći da računamo na Vanju Zvekanova zbog kartona, odnosno Luku Radivojevića koji je povređen. Ne bih detaljnije otkrivao karte i razmišljanja pred ovaj duel, već ćemo kroz konsultacije stručnog štaba doneti najbolje rešenje, adekvatno u datom trenutku za ostvarenje dobrog rezultata", rekao je Bondžulić.

Partizan, Javor
foto: Starsport©

I štoper Filip Pavišić se nada dobroj igri i nastavku dobre serije.

"Započeli smo polusezonu dobro. Ostaje žal što nismo odneli sva tri boda iz Kruševca, ali smo zadovoljni i bodom. Spremamo se za Partizan. Ne smemo odavati preveliki respekt prema njima, iako ga zaslužuju. Želimo da nastavimo dobru seriju rezultata", rekao je Pavišić.

On je rekao da na utakmice protiv "večitih rivala" gleda kao i na svaku drugu.

"Sa Zvezdom imamo nešto bolji skor u poslednje vreme, uspeli smo da ostvarimo dva nerešena rezultata, protiv Partizana ne, tako da možda zbog toga imamo malo veću motivaciju, da ostvarimo to i protiv crno-belih. Nadamo se dobrom rezultatu", rekao je Pavišić.

Utakmica Javor - Partizan igra se u sredu od 13.00

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track