VOJVODINA IMA VISOKE CILJEVE: Kup, treće mesto, pa jesen u Evropi
Foto: fkvojvodina.rs

AMBICIOZNI PLANOVI

VOJVODINA IMA VISOKE CILJEVE: Kup, treće mesto, pa jesen u Evropi

Fudbal -

Desni bek Vojvodine Marko Bjeković smatra da su mu pozajmica u Kabelu, kao i veći broj mladih igrača u ekipi, još kako pomogli u prvoj seniorskoj sezoni u prvom timu „stare dame“.

Takođe, on je uoči predstojeće utakmice sa Inđijom, istakao da je pobeda jedino o čemu tim Nenada Lalatovića razmišlja pred svaki meč.

"Mi smo favoriti, očekujemo pobedu, jer nas tri boda jedino zanimaju. Naš cilj je da sakupimo što više bodova, da igramo dobro, napadački i da ostanemo na trećoj poziciji na kraju prvenstva", istakao je Bjeković, a prenosi sajt kluba.

O prvoj sezoni u prvom timu, govori sa dozom opreza, svestan da postoje stvari koje treba da popravi i da napreduje.

"Zadovoljan sam kako igram, osetim da imam poverenje trenera. Na meni je da greške svedem na minimum, da to poverenje opravdam i izborim se za još veću minutažu, jer znam da imam još prostora za napredak. Mnogo mi je pomoglo što sam na pozajmici u Kabelu osetio šta znači igrati na seniorskom nivou. Takođe, za nas mlađe je važno da budemo u okruženju gde je veći broj vršnjaka, igrača koji su ponikli u klubu. Zajedno napredujemo i stičemo iskustvo. Vojvodina je pravo mesto za nas", istakao je Bjeković.

Poput njegovih saigrača, i Bjeković odbranu Kupa Srbije izdvaja kao glavni motiv, ali veruje i u jesen u Evropi.

"Naravno da svi u ekipi maštamo o tome da odbranimo Kup Srbije, i da sačuvamo treću poziciju. Što se tiče nekih sledećih ambicija, vreme je da konačno Voša i na jesen igra u Evropi", zaključio je Marko Bjeković, koji je ove sezone odigrao 11 mečeva za „staru damu“.

Fudbaleri Vojvodine dočekuju Inđiju u nedelju u 15 časova, nakon čega sleduje dvonedeljna pauza. Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track