Mozzart daje najveće kvote na svetu: Švedska 1,78, Island 2,40, Danska U21 1,50, River Plejt 1,47!
Foto: Shutterstock

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Švedska 1,78, Island 2,40, Danska U21 1,50, River Plejt 1,47!

Fudbal -

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Pauza u najboljim evropskim ligama ne znači nužno da nema uzbuđenja na terenima širom planete.

Reprezentativne akcije, uz kombinaciju šampionata sa svih meridijana, nadomestiće izostanak glavnih "zvezda" liste, a bukmejkeri Mozzarta već tradicionalno su spremili iznenađenja u vidu najvećih kvota na svetu. Takav je slučaj danas za četiri meča, u sklopu evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Evropskog prvenstva za mlade i Liga kupa Argentine.

Proverite, stvarno je tako!

KOSOVO* - ŠVEDSKA (NEDELJA, 20.45), DVOJKA 1,78

Posle Solne pravac Priština. Reprezentacija Švedske trijumfalno je započela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru slavljem nad Gruzijom kod kuće, a isti cilj imaće i večeras na gostovanju tzv. selekciji Kosova. Povratnički meč u nacionalnom timu Zlatan Ibrahimović je garnirao asistencijom, a na stadionu Fadij Vokri nadaće se i pogotku. Domaći tim je odmarao u prvoj rundi, odnosno, igrao je prijateljski meč sa Litvanijom i zgromio je 4:0. Ove dve selekcije odmerile su snage u sparingu pre godinu dana, a Švedska je slavila minimalnim rezultatom.

JERMENIJA - ISLAND (NEDELJA, 18.00), DVOJKA 2,40

Nije nas navikla selekcija Islanda na poraze prethodnih godina. Momci sa severa Starog kontinenta nanizali su šest neuspeha, posmatrajući sva takmičenja, a poslednji su doživeli pre tri dana u Duizburgu od Nemačke (3:0). Start kvalifikacija za Mundijal, dakle, nije bio uspešan, ali se selektor Arnar Vidarson nada da će sve krenuti nabolje iz Jerevana. Večeras Island ide na noge Jermeniji, koja je pobedila na strani Lihtenštajn sa 1:0 na otvaranju kvalifikacija i tako vezala šest mečeva bez poraza, odnosno tri uzastopne pobede. Biće ovo tek četvrto sučeljavanje dva sastava, a poslednji put se ono zbilo pre više od 13 godina i pripalo je Islandu.

-----------

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

-----------

ISLAND U21 - DANSKA U21 (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 1,50

Mlada reprezentacija Danske nalazi se u odličnoj prilici da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Posle uspešnog starta grupne faze protiv vršnjaka iz Francuske, mladi Danci danas imaju posla sa Islandom, koji je u prvom kolu glatko poražen od Rusije sa 4:1. Slavlje nad Francuzima pokazalo je da Danci imaju razloga da se nadaju visokom plasmanu, i danas će biti veliki favoriti.

RIVER PLEJT - RASING (NEDELJA, 23.30), KEC 1,47

Drugo izdanje Liga kupa Argentine za sada se ne odvija baš najbolje po najveća imena tamošnjeg fudbala, River Plejt i Boku Juniors. Priliku da uhvate priključak za mestom koje garantuje plasman u narednu fazu Milioneri imaju kasno večeras, kada im na Monumental stigne Rasing. Gosti su osvojili bod više od Rivera u dosadašnjih šest kola, nalaze se u boljoj formi usled četiri uzastopne pobede u svim takmičenjima i otuda neće biti lak zalogaj. Mada, sastav Marsela Galjarda se razgoropadio u prošloj rundi, kada je stradao Godoj Kruz. Bilo je čak 6:1 za River i to je možda nagoveštaj serije pobeda.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track