DVA SRBINA, POKLON KONTEU ZA TITULU: Sergej Milinković-Savić i Nikola Maksimović na spisku želja trenera Intera!!!
Foto: Profimedia

pojačanja za ligu šampiona

DVA SRBINA, POKLON KONTEU ZA TITULU: Sergej Milinković-Savić i Nikola Maksimović na spisku želja trenera Intera!!!

Fudbal -

Laciju za popularnog SMS treba plati 100 miliona evra, dok je štoper Napolija jednom nogom na stadionu "Đuzepe Meaca"

Inter je blizu titule u Italiji, prve posle sušnih 11 godina! Trener "nero-azura" Antonio Konte dostavio je upravi i spisak želja za Ligu šampiona, na kojem su dvojica Srba Sergej Milinković-Savić i Nikola Maksimović.

Antonio Konte
foto: EPA/ROBERTO BREGANI

Do kraja Serije A ostalo je još devet kola, a Inter u odnosu na najbližeg pratioca, gradskog rivala Milan ima 11 bodova viška. Od šampiona Juventusa tim sa stadiona "Đuzepe Meaca" ima 12 bodova više.

Sergej Milinković-Savić
foto: EPA/ Angelo Carconi

Trener Antonio Konte i direktor Đuzepe Marota napravili su plan za letnji prelazni rok, odnosno spisak fudbalera koji bi trebalo da pojačaju Inter. Na njemu su dvojica srpskih fudbalera. Prva želja je Sergej Milinković-Savić za kojeg Laciju treba plati između 80 i 100.000.000 evra.

Nikola Maksimović
foto: EPA/CIRO FUSCO

Sa druge strane, dolazak Nikole Maksimovića je izvestan, jer Srbin postaje slobodan na kraju sezone i sigurno napušta Napoli. Za Inter neće biti probem da mu da traženu godišnju platu od 3.500.000 evra.

Kineska kompanija "Suning" koja je vlasnik Intera još nije odlučila hoće li prodati klub, ili će nastaviti da ulaže novac u njega. Italijanska štampa piše da ima zainteresovanih strana za Inter, pominje konzorcijum iz Saudijske Arabije koji nije uspeo da postane vlasnik Njukasla.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track