TRENER ČELSIJA OPASNO IZNERVIRAO ENGLEZE: Tomas Tuhel želi da Real IZBACI Liverpul iz Lige šampiona i za to ima JAK RAZLOG
Foto: Starsport©

brutalno iskren

TRENER ČELSIJA OPASNO IZNERVIRAO ENGLEZE: Tomas Tuhel želi da Real IZBACI Liverpul iz Lige šampiona i za to ima JAK RAZLOG

Fudbal -

Plasman Čelsija u polufinale Lige šampiona posle dvomeča sa Portom nije ništa neočekivano i Englezi su, na sebi svojstven način, komentarisali kako je klubu iz "kolevke fudbala" i mesto među četiri najbolja.

Šansu, ne baš veliku, ali ipak šansu da krene putem Čelsija ima i Liverpul, koji u revanšu juri dva gola minusa u duelu sa Realom. I dok su na Ostrvu prepotentno ubeđeni u uspeh i drugog njihovog predstavnika, trener Čelsija (koji, gle čuda, nije Englez) Tomas Tuhel uspeo je da opasno iznervira tamošnju javnost.

Naime, Tuhel, kao proračunati Nemac, ne želi da Liverpul prođe u polufinale. Ima za to valjan razlog i više nego dobro opravdanje.

Liverpul, Mohamed Salah
foto: AP

- Više bih voleo da nam protivnik u polufinalu bude Real! Radi se o tome da kad igrate sa timom iz iste države, nemate osećaj da se radi o evropskom takmičenju. Gledaću utakmicu, daleko od toga da je sve rešeno, i uživaću u činjenici da smo se palsirali u polufinale - rekao je Ttuhel, pa još jednom ponovio zbog čega je došao na klupu Čelsija:

- Tu sam da bih osvajao titule, da bih pobeđivao, da bih dizao trofeje. To je ono što oduvek tražim od sebe!

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track