00:09

ZAVIRITE U DOM DEJANA STANKOVIĆA U MILANU: Bazen na terasi, teretana s pogledom na San Siro! Sve puca od LUKSUZA

spektakularno

ZAVIRITE U DOM DEJANA STANKOVIĆA U MILANU: Bazen na terasi, teretana s pogledom na San Siro! Sve puca od LUKSUZA (VIDEO)

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković od kada je preuzeo beogradskog velikana sve manje vremena provodi u svojoj kući u Milanu, koja izgleda spektakularno.

Jedan od njegovih sinova objavio je na svom Instagram storiju delić atmosfere iz privatne teretane u kući Stankovića gde je usnimio i pogled, ali i dvorište koje izgleda izvrsno.

Dekijev dom u "gradu mode" nalazi se nadomak San Sira, ima ogroman balkon koji je pun zelenila, tu se nalazi i pomenuta teretana u kojoj je trenirao sa sinovima, a na terasi ima i bazen koji mu pomaže za osveženje u vrelim letnjim danima.

Ipak, ono što je najupečatljivije, svakako je pogled na stadion na kome je ispisao fudbalsku istoriju. Terasa Stankovićevog doma gleda na legendarni San Siro, gde kao igrač Intera igrao od 2004. do 2013. i gde ima status legende kluba i sa kojim je došao i do titule prvaka Evrope.

Repliku pehara za osvajanje Lige šampiona Stanković čuva i u svojoj kući, a on ima posebno mesto i okružen je i drugim trofejima i nagradama, oko kojih su i pravoslavne ikone.

00:09

ZAVIRITE U DOM DEJANA STANKOVIĆA U MILANU: Bazen na terasi, teretana s pogledom na San Siro! Sve puca od LUKSUZA

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track