Najnovije vesti

SVETSKO PRVENSTVO U KLIKERIMA
00:55

SVETSKO PRVENSTVO U KLIKERIMA

HIT

NESVAKIDAŠNJE NADMETANJE: Na Palilulskoj večeri održano prvo svetsko prvenstvo u klikerima! VIDEO

Ostali sportovi

Na Palilulskoj večeri, tradicionalnoj manifestaciji u čast slave Cara Konstantina održano je prvo svetsko prvenstvo u klikerima "Palilula kliker open" gde je pobedu sa šest osvojenih staklenca osvojio Nišlija iz naselja Pantelej.

SP u klikerima
foto: M.S.

Na ovoj večeri, na i oko terase Niškog kulturnog centra okupilo se više stotina ljudi uz poštovanje epidemioloških mera. U Ulici Stanohja Bunuševca i Kovanlučkoj je u toku večeri prošlo na hiljade građana koji su šetali, ali i bacili oko na bogat program organizatora Opštine Palilula na čelu sa predsednikom Bratislavom Vučkovićem.

Palilulsko veče ima za cilj da neguje stare niške običaje i kulturu gradskog života. Do pre nekoliko godina, Palilulci su ispred svojih kuća iznosili slavske stolove i primali putnike namernike čime je pokazivana poznata niška gostoljubivost.

SP u klikerima
foto: M.S.

Obratili su se narodu crkveni velikodostojnici, gradski oci i drugi, a zvanični muzički program su svi jedva dočekali. Nastupili su ulični pesnik Zoran Đorđević Kisi, Tetara "Treća polovina", muzičke grupe "Kramer", Gale Šepa iz "Kerbera", ansanbl "Groš" i La Kampanela i za kraj "Crne Mambe" koje predvodi Nebojša Saitović, a koje su oduševile publiku. DJ Đozla je imao malo vremena do ponoći da mladima pušta tehno zvuke.

SVETSKO PRVENSTVO U KLIKERIMA
00:55

SVETSKO PRVENSTVO U KLIKERIMA

M.S.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track