ONA JE HRVATSKA MEGAN MERKL: U vezi je sa golmanom Vatrenih, voli MODU i bavila se KLIZANJEM! FOTO
Foto: Printskrin

euro 2020

ONA JE HRVATSKA MEGAN MERKL: U vezi je sa golmanom Vatrenih, voli MODU i bavila se KLIZANJEM! FOTO

Fudbal -

Golman Hrvatske Dominik Livaković pripremase za odlučujuću utakmicu protiv Škotske na Evropskom prvenstvu koja je utorak uvečer na programu u Glazgovu.

Za to vreme njegova devojka Helena Matić uživa u njegovom rodnom Zadru.

Ovaj par u vezi je četiri godine, a retko govore o svom odnosu. Tako se Matić, koju su mediji prozvali hrvatskom Megan Markl zbog sličnog fizičkog izgleda s vojvotkinjom, jednom prisetila da je fudbaler napravio prvi korak.

Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji, pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled“, ispričala je jednom prilikom Helena

I Dominik ne krije koliko je vezan za Helenu.

Helena mi jako nedostaje kad smo razdvojeni zbog sportskih obaveza. Iako nismo dugo zajedno, puno toga veže me za nju“, priznao je svojevremeno fudbaler

Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo“, kazala je. Ističu da večeri vole provoditi uz Netflix ili druženje s prijateljima. Matić je priznala i da ju je ob Livaković odlično prihvatila i da se već oseća kao član porodice, rekla je lepa Zagrepčanka i dodala:

Mislim da smo sad već u ozbiljnijim godinama, tako da planiramo i zajedničku budućnost. Kamo god nas život odvede, idemo zajedno.

Helena je istakla i da je golman Dinama oduševljava svojom skromnošću i poniznošću, ali da je i izrazito samokritičan, što je ponekad zna na živcirati, ali da ga razume. Dodala je i da nema sebičnosti te da su dobar tim.

Inače ona je veliki ljubitelj mode a ima i diplomu sa zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta te se dugi niz godina bavila i umetničkim i sinhronim klizanjem.

Par se upoznao nakon Livakovićevog transfera u Dinamo. Žive u blizini Dinamovog stadiona, a često se mogu sresti i u Maksimiru gde šetaju svog psa Kruza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track