MOĆNI PARTIZAN SPREMAN ZA EVROPSKE IZAZOVE: Crno-beli PREGAZILI poljsku Krakoviju! VIDEO
Foto: Partizan.rs

prpreme

MOĆNI PARTIZAN SPREMAN ZA EVROPSKE IZAZOVE: Crno-beli PREGAZILI poljsku Krakoviju! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su poljsku Krakoviju sa 3:0 (2:0) u trećoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji.

Nakon remija sa slovenačkom Murom (2:2) i pobede nad Koperom, usledila je još jedna sigurna pobeda crno-belih na pripremama u Sloveniji.

1 / 10 Foto: Partizan.rs

Crno-beli su tokom čitavog meča imali potpunu kontrolu i nakon gola Slobodan Uroševića u 35. minut bilo je pitanje samo kojim rezultatom će Partizan slaviti u ovom okršaju.

Na kraju, bilo je ukupnih 3:0 zahvaljujući golovima Bojana Ostojića i Danila Pantića.

Sledeća provera za crno-bele je ruski Rostov što će ujedno biti i generalna proba pred start nove sezone i evropske izazove.

Tok meča:

Kraj meča.

79. minut - Rivaldinjo je propustio najbolju šansu na meču za Poljake. Izbio je sam ispred Stevanovića koji je izašao kao pobednik iz ovog okršaja.

59. minut - GOOOOOOOOL - Sjajan potez Smiljanića, centaršut Uroševića, probao je glavom Ostojića, odbranio je golman Poljaka, ali opet je na loptu naleteo Ostojić i zakucao je u mrežu Krakoviije.

46. minut - Počeo je drugi deo igre.

Završen je prvi deo igre.

45. minut - GOOOOOOOOOL - Danilo Pantić postiže gol posle sjajnog pasa Saše Zdjelara kroz dva štopera poljskog kluba.

Nekolicina navijača Partizana došlo je na utakmicu i pružaju podršku svojim pulenima. Nakon gola Grobari su napravili sjajnu bakljadu.

Partizan, Krakovija
foto: Partizan.rs

35. minut - GOOOOOOOL - Partizan je konačno poveo posle toliko propuštenih šansi. Mrežu prtotivnika zatresao je Slobodan Urošević.

34. minut - Ponovo dobra šansa za Danila Pantića. Prošao je do penala i probao šut, ali nogom je odbranio golman poljskog kluba.

32. minut - Iz igre je izašao Rikardo, na terenu je mladi Baždar.

30. minut - Iz drugog plana je došao Urošević koji je opalio iz prve na pas Rikarda, ali loš šut levog beka Partizana.

27. minut - Probao je Lazar Marković posle kontre sa desne strane šutem u bliži ugao, ali odlična odbrana golmana poljskog kluba. U nastavku posle kornera probao je glavom Vujačić, ali lopta ide pored desne stative gola Poljaka.

18. minut - Nova odlična prilka za Partizan. Probio je Pantić, njegov šut je bio izblokiran, došla je lopta do Pavlovića koji je izbio sam ispred golmana Krakovije ali nije se najbolje snašao i lopta je završila u rukama golmana poljskog kluba.

15. minut - Prva prilika za Poljake, probali su sa distance, ali Stojković je siguran.

10. minut - Prvi pokušaj na meču, probao je Jojić sa distance, ali lopta ide preko gola poljskog kluba.

1. minut - Utakmica je počela.

Crno-beli su odigrali već dve pripremne utakmice u Sloveniji. Najpre remi sa slovenačkom Murom (2:2) sa dva gola Nemanje Jovića, a onda pobeda nad Koprom od čak 3:0.

Trener Aleksandar Stanojević odlučio se za sledećih startnih 11: Stojković - Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Jojić, Zdjelar - Marković, Pavlović, Pantić - Gomeš.

Dakle, debituje Rikardo Gomeš, povratnik u tabor Partizana iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Na klupi za rezerve nalaze se: Subotić, Ostojić, Đorđević, Živković, Smiljanić, Lutovac, Baždar, Terzić, Štulić.

Što se tiče Krakovije, ona nastupa u sastavu: Njemčucki - Balaj, Bračik, Knap, Luis Roča, Markez, Rapa, Rasmusen, Tijago, Van Amersfort, Zauha.

Sada već po tradiciji Partizan na pripremama proverava formu sa poljskim velikanom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track