NASTAVLJA SE SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda protiv TSC-a, Partizan gostuje Kolubari
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

NASTAVLJA SE SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda protiv TSC-a, Partizan gostuje Kolubari

Fudbal -

Na programu su svi mečevi šestog kola fudbalske Super lige Srbije - Crvena zvezda će dočekati TSC, dok će Partizan gostovati Kolubari.

U subotu su na programu dve utakmice.

Prvo će od 16.55 snage odmeriti Radnički 1923 i Čukarički, timovi koji su do sada sakupili po sedam bodova, dok će od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić" početi derbi kola izmedju Crvene zvezde i TSC-a.

Crveno-beli utakmicu dočekuju posle ubedljive pobede nad Klužom i pokušaće da nastave seriju dobrih rezultata. Trenutno su treći na tabeli sa deset bodova iz četiri odigrane utakmice, dok je TSC lider šampionata sa 13 bodova, iz pet mečeva.

Nedeljni program domaćeg šampionata počinje u 16.30 kada će Vojvodina dočekati Novi Pazar, koji je i dalje bez pobede u novoj sezoni i sa samo jednim osvojenim bodom. Novosadski tim, na drugoj strani, ima pet bodova i nalazi se na 11. mestu na tabeli.

Trenutno četvoroplasirani tim lige, Napredak, gostovaće od 18.00 subotičkom Spartaku koji je posle pet odigranih kola 12. na tabeli sa pet bodova.

Poslednji meč u nedelju odigraće fudbaleri Kolubare i Partizana od 21.00.

FK Partizan
foto: Starsport©

Crno-beli su izgubili od Santa Klare što im je bio prvi poraz u sezoni, ali će pokušati da nastave pobedničku seriju u domaćoj ligi i da naprave dobru uvertiru pred revanš sa portugalskim klubom u Beogradu.

Partizan je drugi na tabeli sa 12 bodova iz četiri utakmice, dok je Kolubara sedma sa sedam bodova iz pet odigranih mečeva.

Šesto kolo Super lige Srbije završava se u ponedeljak kada će od 17.30 niški Radnički dočekati Proleter.

Klub sa Čaira je u prethodnih pet utakmica upisao samo jednu pobedu i osmi je na tabeli sa šest bodova, dok je Proleter osvojio samo jedan bod i nalazi se na 15. poziciji.

Subota:

Radnički 1923 - Čukarički (16.55)

Crvena zvezda - TSC (19.00)

Nedelja:

Vojvodina - Novi Pazar (16.30)

Spartak - Napredak (18.00)

Kolubara - Partizan (21.00)

Ponedeljak:

Radnički Niš - Proleter (17.30)

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track