EKSPRESAN RAZVOD: Lepa teniserka zatekla bivšu zvezdu Reala u krevetu sa najboljom prijateljicom, neverstvo ih koštalo braka
Foto: Instagram PS

zavrzlama

EKSPRESAN RAZVOD: Lepa teniserka zatekla bivšu zvezdu Reala u krevetu sa najboljom prijateljicom, neverstvo ih koštalo braka

Fudbal -

Nekadašnja zvezda Reala i Argentine, Fernando Gago našao se nedavno u centru skandala zbog kojeg se ubrzo i rastao od supruge.

Bivša teniserka, a sada i bivša Fernandova supruga Žizela Dulko, zatekla je Gaga u krevetu sa svojom najboljom prijateljicom Veronikom Lafit.

Čim je videla šta se desilo, Žizela je bez čekanja zatražila razvod braka. Par je u braku proveo 10 godina, a rastao se za samo 10 dana.

Fernando Gago
foto: AP

Gago je bio član čuvene argentinske generacije koju su činilo između ostalih Lionel Mesi i Serhio Aguero, ali zbog povreda nije dostigao veće visine. Ipak, imao je impresivan niz klubova za koje je nastupao - Real, Roma, Boka juniors, Valensija, Velez...

Žizela ima 21 titulu, četiri u singlu i 17 u dublu. Najbolje rangirana u singlu je bila 2005. godine kada je bila 26. na svetu. Jedno vreme je bila prva teniserka sveta u dublu. Par se upoznao pre 12 godina na jednom turniru u Madridu, a dve godine kasnije se venčao.

Imaju troje dece koja sada žive sa majkom u luksuznom naselju Nordelta u predgrađu Buenos Ajresa. Ispisala je decu iz škole u kojoj su do sada išli i prebacila ih u drugu. Za to vreme Fernando održava vezu sa Veronikom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track