ZAGRLJENI I NASMEJANI! Fotka Ane Bulatović i Nenada Lalatovića iz DOBA LJUBAVI ostaje uspomena na zajednički život! LALA NEUTEŠAN!
Foto: Privatna Arhiva, Nebojša Mandić, Kurir Televizija

VELIKA TUGA

ZAGRLJENI I NASMEJANI! Fotka Ane Bulatović i Nenada Lalatovića iz DOBA LJUBAVI ostaje uspomena na zajednički život! LALA NEUTEŠAN!

Fudbal -

Vest o smrti Ane Bulatović potresla je Nenada Lalatovića...

Ana Bulatović, ćerka nekadašnjeg čelnika FK SCG Branka Bulatovića, preminula je u 39. godini života od srčanog udara.

Ova tragična vest posebno je rastužila srpskog trenera Nenada Lalatovića koji je bio njena ljubav iz mladalačkih dana, što je i otkrio u izjavi za Kurir.

Nenad Lalatović, Ana Bulatović
foto: Nebojša Mandić, Kurir Televizija

"Kada sam saznao da je Ana preminula, skoro sam se onesvestio! Zvali su me prijatelji u 8.00 sati ujutro da mi saopšte tužnu vest. Ana je bila čovek u pravom smislu te reči. Toliko velika, iskrena i dobra, da je zaslužila da živi 120 godina. Osobe sa tako dobrom dušom retko se rađaju", kroz suze je izustio Nenad Lalatović, a potom i poslao fotografiju koja kod njega budi najdublje emocije.

"Ovo je fotografija Ane i mene iz vremena kada smo se zabavljali. Uspomena na naš zajednički život", bile su Laline reči o fotografiji koja je nastala pre skoro dve decenije.

Nenad Lalatović, Ana Bulatović
foto: Privatna Arhiva

Ana je ćerka Branka Bulatovića, nekadašnjeg čelnika Fudbalskog saveza SCG, koji je ubijen 2004. godine, ispred ulaza u prostorije Saveza na Terazijama.

Na Bulatovića je izvršen atentat na stepeništu prostorija Saveza, oko 10:30 časova, a on je posle atentata hino prebačen u Urgentni centar, gde je podlegao povredama. Bulatoviću je nepoznati napadač pucao u glavu, a ubica do današnjeg dana nije pronađen.

Branko Bulatović
foto: Starsport©

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track