MESI JE JOŠ LJUT! Isprozivao predsednika Barselone zbog izjave koja je uzbunila planetu VIDEO
Foto: Profimedia

NIJE ZABORAVIO

MESI JE JOŠ LJUT! Isprozivao predsednika Barselone zbog izjave koja je uzbunila planetu VIDEO

Fudbal -

Argentinski fudbalski as Lionel Mesi isprozivao je predsednika Barselone Đoana Laportu, komentarišući njegovu izjavu da se nada će bivši kapiten Barse ostati u klubi i igrati za džabe.

Mesija, koji je u međuvremenu prešao u Pari Sen Žermen je to, očigledno povredilo.

- Istina je ono što sam rekao na odlasku. Uradio sam sve što je bilo u mojoj moći da ostanem i nikada mi nisu tražili da igram za džabe. Traženo mi je da se odreknem polovine plate i to sam uradio bez ikakvih problema. Bio sam u poziciji da i više pomognem klubu. Moja želja i želja porodice je bila da ostanemo u Barseloni - rekao je Mesi i dodao:

- Niko nije tražio da igram besplatno tada i mislim da što je rekao predsednik nije na mestu.To me povredilo jer mislim da nije morao to da kaže. To tera ljude da misle o meni onako kako nisam zaslužio.

Na pitanje da li bi iz PSŽ-a mogao da se vrati u Barsu, Mesi je rekao:

- Ne znam šta ću raditi kada mi se ugovor sa PSŽ-om završi. Ono što je skoro sigurno je da ćemo ponovo živeti u Barseloni. To želi moja supruga i ja to hoću. Uvek sam pričao da bih voleo da pomognem klubu u svakom smislu i hteo bih da imam funkciju. Voleo bih da jednog dana budem tehnički sekretar, ali ne znam da li će to biti u Barsi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track