KURIR U GENTU, PARTIZANE ČUVAJ SE ČUDOVIŠTA! Belgijski mediji posvetili veliku pažnju crno-belima! Kiša ne prestaje da pada! FOTO
Foto: Profimedia, Predrag Gajić

Kurir na licu mesta

KURIR U GENTU, PARTIZANE ČUVAJ SE ČUDOVIŠTA! Belgijski mediji posvetili veliku pažnju crno-belima! Kiša ne prestaje da pada! FOTO

Fudbal -

Mediji u Belgiji, posebno štampani, veliku pažnju posvećuju fudbalu, pre svega Ligi šampiona, ali i okršaju Genta i Partizana u Ligi konferencije.

Izveštač Kurira iz Genta - Predrag Gajić

U centru pažnje, na naslovnim stranama novina, i kao glavna tema na portalima izdvaja se debakl njihovog Briža u Mančesteru, gde je Siti trijumfovao sa 4:1.

Meč Genta i crno-belih je druga fudbalska tema po važnosti.

"Liga konferencije isporučuje: Pobeda nad Partizanom donosi 1,75 miliona evra i poboljšanje koeficijenta", naslov je teksta u novinama Poslednje vesti.

Novine
foto: Kurir sport

"Ko kaže da Liga konferencije ne donosi ništa? Činjenice govore suprotno, može lepo da zaradi i da se popravi koeficijent. Sve je to večeras ulog na meču koji Gent igra protiv Partizana iz Beograda...", navodi novinar ovog lista i podseća na dosadanji učinak belgijskog kluba u Evropi i koliko se novca slilo u njegovu kasu.

Novine
foto: Kurir sport

Izdvajaju i reči trenera domaćeg tima Hansa Vanhazebruka:

"Imaju izuzetno jezgro tima, a rotiraju tokom cele sezone. Imaju po dvojicu igrača na svakoj poziciji. Okršaj."

"Svestan sam da nas ne čeka lak posao. Biće paklena borba za tri boda. Protiv Partizana se jako teško igra, pogotovo sada kada će biti još spremniji za ovaj duel. Mislim da nas Srbi nisu dobro poznavali pre prve utakmice. Tada su dobili opomenu. Neće to dozvoliti sebi u drugom susretu", rekao je trener Genta.

Kiša neprestano pada

Treći po veličini grad u Belgiji ovih dana je veoma kišovit. Obilne padavine svakako neće prijati fudbalerima Partizana jer će teren na kojem će večeras (18.45) igrati utakmicu biti potpuno natopljen vodom.

Gent
foto: Kurir Sport/Predrag Gajić
Gent
foto: Kurir Sport/Predrag Gajić
Gent
foto: Kurir Sport/Predrag Gajić

PARTIZANE, ČUVAJ SE ČUDOVIŠTA!

Fudbaler Genta Loren Depoatr bio je neizvestan za duel sa crno-belima, ali prema informacijama do kojih smo došli, domaći tim će ipak imati njegovu podršku u napadu. Fudbaler kojeg u Belgiji zovu "čudovište" biće najveća opasnost za tim koji će sa klupe predvoditi Igor Duljaj.

Loren Depotro
foto: Profimedia

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track