ALEKSANDAR MITROVIĆ - SRPSKI HEROJ! Ova fotografija govori o KAKVOJ LJUDSKOJ VELIČINI SE RADI! Ovo govori više od 1.000 reči!
Foto: Profimedia

bravo

ALEKSANDAR MITROVIĆ - SRPSKI HEROJ! Ova fotografija govori o KAKVOJ LJUDSKOJ VELIČINI SE RADI! Ovo govori više od 1.000 reči!

Fudbal -

Aleksandar Mitrović je doneo pobedu Srbiji protiv Portugala u dramatičnoj završnici utakmice koja je "Orlovima" zagarantovala odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru!

Mitrogol je pogotkom u 90. minutu postavio konačan rezultat - 2:1, a u Lisabonu je bio heroj nacionalnog tima i da na njega uvek možemo da računamo.

Dragan Stojković je odlučio da ostavi napadača Fulama na klupi za rezervne igrače na početku utakmice, a u igru ga poslao na početku drugog dela.

Mitrović je u tim poslednjim minutima opravdao očekivanja čitave nacija, a posebno zanimljiv je detalj kod prvog gola Srbije.

Napadač je bio srećan poput malog deteta, verovatno i najradosniji od svih fudbalera Srbije u trenucima nakon što je Dušan Tadić postigao gol za 1:1.

Srbija
foto: Profimedia

Dvadesetsedmogodišnjak je potrčao sa klupe u zagrljaj saigračima na terenu, potom skočio visoko s oudševljenjem na licu.

Nije imao šta da dokazuje nikome, ali opet je uspeo to da učini, a usput je i rastužio Kristijana Ronalda, njegove saigrače i oko 60.000 navijača na stadionu Luž.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track